avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate cristinarenciu

Activitate cristinarenciu

Răspuns la discuția divort
apartamentul este ipotecat la banca practic este al bancii pe perioada de 26 de ani..in contract scrie ca 5 ani nu am voie sa-l instrainez..creditul in banca e pe numele meu..in caz de divort se vinde isi ia banca ce are de luat si cam atat ca de ramas sa se imparta la 2 nu cred ca mai ramane nimic nu?
Discuție divort
buna ziua,
sunt casatorita de 5 ani..de 2 luni am facut credit cu prima casa si am luat un apartament
intrebare:in caz de divort ce beneficii ar avea sotul meu?trebuie sa impartim apartamentul?
Răspuns la discuția prescrierea unei datorii
si daca totusi platesc..sunt sanse sa ceara apoi sa platesc si penalitati din 2002 incoace?daca merg la firma de telefonie si platesc acolo?
ei au dat un termen ca pana in 11.01.2012 sa platesc daca nu vor curge penalitati..pana platesc..acuma sincer spuneti ca nu au ce sa faca ..ce pot sa le zic ? conform codului civil sa prerscris datoria dupa 3 ani?imi cer scuze ca va stresez dar nici nu as vrea sa-mi stea pe cap si sa ajung la sume de ordinul zecilor de mii..
buna seara
srie asa pe scrisoarea pe care am primit-o ca in 30.09.2011 a fost incheiat un contract de cesiune intre firma de telefonie si firma de recuperare
din 2002 am ramas cu o restanta la o telefonie mobila..in 27.12.2011 primesc de la o firma recuperatoare decizia de plata..intrebarea mea este ..:ce consecinte ar putea fi daca nu platesc?