avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate gicsyyy

Activitate gicsyyy

ce dovezi as putea avea daca eu mai am doar actele, o convorbire telefonica cu un vecin cand sunt la politie este valabila?vecinul mi-a spus ca nu vrea sa mearga la politie sa dea declaratie
el locuieste langa acel teren, singur si-a permis ca avea nevoie de bani si a dus-o la fier vechi, pot legal sa ii iau masina personala pana la recuperarea prejudiciului? ce ar trebui sa fac ?
Răspuns la discuția contract inchiriere Romtelecom
nu trebuia sa le dai voie la acces fara contract , daca iti face contract da-ne de veste, si eu am un teren cu fibra optica, eu le-am solicitat sa incheiem contract dar nu au raspuns
eu am ramas doar cu actele masinii , masina mi-a fost vanduta la fier vechi, masina era pe terenul meu unde el sta acolo fiind socrul meu, masina fiind defecta dar fiind pe numele societatii pe care o am.
buna ziua ,
o alta persoana mi-a vandut masina , ce as putea face?
daca mi se inchide cartea de munca cu acordul ambelor parti, beneficiez de somaj. cum este cel mai bine sa cer incetarea contractului de munca?
Vin cu intrebare pentru cei care stiu, deoarece sunt intr-o disputa cu primarul deoarece nu doreste anumite avize in certificatul de urbanism ,pentru un drum comunal care sunt avizele necesare, care trebuiesc trecute in certificatul de urbanism pe langa cele clasice de utilitati?
in ce conditii pot cere in instanta suspendarea activitatii unei societati de asigurare?
Răspuns la discuția daune morale accident auto
din pacate sunt victima,am avut un accident auto fara victime iar cei de la asigurari nu vor sa imi repare masina in totalitate, spre exemplu mi-au schimbat usa dar macaraua de la geam nu,mi-au inlocuit fuzeta dar senzorul de la ABS care cei de la service nu au reusit sa il scoata (este blocat) nu vor sa il inlocuiasca am facut numeroase adrese catre asigurator dar au spus ca nu este din accident
Răspuns la discuția daune morale accident auto
art.522 din c.p.civ.
Art. 522
(1)Dacă a fost evins total sau parţial, adjudecatarul îl poate acţiona pe debitorul urmărit pentru a fi despăgubit.

(2)În măsura în care nu se poate îndestula de la debitor, adjudecatarul îi poate acţiona pe creditorii care au încasat preţul de adjudecare, în limita sumei încasate de aceştia.

nu cred ca acesta ar fi artiolul