avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate LianaG

Activitate LianaG

Condiţii minime obligatorii pentru acordarea sprijinului. Pentru a putea primi sprijin în cadrul Măsurii 112, solicitantul sprijinului trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: are vârsta sub 40 de ani şi se instalează pentru prima dată în exploataţia agricolă ca şi conducător (şef) al acesteia; deţine sau se angajează să dobândească competenţe şi calificări profesionale în raport cu activitatea pe care urmează să o desfăşoare;
prezintă un Plan de afaceri pentru dezvoltarea activităţilor agricole din cadrul exploataţiei agricole; este membru al unei familii de fermier şi a lucrat mai mult de 50% din timpul său de lucru în cadrul fermei (nu neapărat în ferma familiei) cu cel puţin 12 luni înaintea instalării sale pe cont propriu.
Se angajează să urmeze, în primii trei ani de la primirea sprijinului, cursuri de formare profesională prin Măsura 111 „Formare profesională, informare şi difuzare de cunoştinţe” în cel puţin unul din domeniile: managementul exploataţiei agricole, contabilitatea fermei, protecţia mediului, agricultură ecologică, altele.

Aceste conditii trebuie indeplinite cumulativ? Eu nu am studii in domeniu si nici experienta.
Deci este ori una ori alta. Va multumesc
Doresc sa obtin o finantare nerambursabila pentru infiintarea unei ferme. Stiu ca pentru ca sa pot incepe demersurile pentru asa ceva trebuie sa am o societate. Eu as indeplini conditiile infiintarii unui SRL-D. Intrebarea este daca exista vreo problema in a obtine si SRL-D si finantarea ( in caz ca proiectul e aprobat).

Va multumesc.