avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Activitate vasilescu40

Activitate vasilescu40

doresc sa schimb functia unui angajat deja detasat (am acordul persoanei si al firmei unde este detasat) la o alta firma .Cum procedez (doresc sa ii mentin detasarea) si cum operez in revisal ?
1. doresc sa aflu daca este legala deturnarea sumei platite pe energie electrica in contul plata taxa radio tv, mai precis din contul de plata energiei electrica in contul de plata taxa radio tv si nevalidarea facturii de energie considerata restanta (din cauza deturnarii:hm:)
2. ....daca este legala plata taxei radio tv pe aceeasi factura cu plata energiei electrice
Doresc sa aflu ca sunt organele agricole de specialitate care sunt invocate in continutul articoului de mai jos si daca in acest articol persoanele juridice pot fi si persoane fizice :

"Art. 77. - Schimbarea categoriei de folosinţă a terenurilor arabile ale persoanelor juridice, în alte categorii de folosinţă agricolă, se poate face cu avizul organelor agricole de specialitate judeţene, numai în următoarele cazuri:" - Legea Fondului Funciar - actualizata 01.10.2011 -

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
detin o suprafata de 8,5 ha din care 2,5 ha sunt pasune, restul este teren arabil (pe un deal unde a fost o tentativa esuata de cultura vita de vie si unde au ramas doar stalpii de beton si mult maracinis).
Intrucat acest teren nu poate fi redat agriculturii, costurile de repunere in circuitul agricol fiind foarte mari, as dori sa il declar (sa ii schimb destinatia/titulatura) in pasune.
As dori sa aflu daca este posilbil si care este baza legala pentru a solicita acest lucru.