Eu nu am facut nici un accident, dar eu am fost la ei sa prelungesc asigurarea, iar ei mi-au zis ca nu sunt asigurat ,dar apar in data lor de baze.Ei mi-au zis cu gura lor ca nu am polita de asigurare valabila.Chiar daca,va repet,apar in data lor de baze ca platitorul unei polite de asigurare.Am toate actele in regula si cartea verde, la fel si chitanta precum arata ca am platit aceea polita de asigurare.Ce ramane de facut?
Buna seara
Ma numesc Balteanu Catalin , din judetul Brasov, in urma cu aproximativ un an am facut o asigurare RCA la [EDITAT].Desi ei mi-au intocmit toate documetele prevazute pentru o asigurare si le am in mana , masina mea rezulta neasigurata.Mi-am dat seama acum cateva zile , deoarece am vrut sa prelungesc contractul de asigurare cu ei pe inca un an de zile, dar supriza, cand ma prezint la ei, imi spun ca masina nu este asigurata, desi apar in data lor de baze ca fiind platitorul unei polite de asigurare.As vrea sa va intreb in cazul acesta ce as putea sa fac?As avea vreo sansa sa ii dau in judecata si sa le cer despagubirii?Dureaza ani buni, pe baza carei legi fac asta ?
Astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc