avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Activitate ToneCezar

Activitate ToneCezar

Buna ziua tuturor, mama mea este decedata, avand in proprietate un imobil. Recent am primit de la OCPI, un extras de CF, care are trecut la partea de sarcini o executare silita emisa de un birou de executare silita in valoare de 8000 ron. Eu nu stiu de nici o datorie a mamei, sau credit restant. Ce se poate intampla mai departe, care sunt riscurile? Se poate sa vanda casa la licitatie si sa ma lase pe drumuri? Mentionez ca nu am deschis succesiunea. Multumesc!
Multumesc pentru sfaturi. In legatura cu despagubirile materiale, stiu ca asigurarea se poate introduce in proces ca despagubitor. Masina are polita RCA valabila.
De negociere, nu stiu cat poate fi vorba. Batrana initial a acceptat o suma mai mica (1000) ron, a ramas sa-i mai dau restul cand fac rost, si intre timp a decis sa se imbogateasca pe urma mea.
Si implicit si anularea permisului de conducere?
Buna ziua, in luna August am accidentat o batrana aflata in traversare unei treceri de pietoni, din Sectorul 5. Drumul era cu o singura banda pe sens, iar in fata trecerii era oprit un Audi, din care soferul coborase probabil sa-is ia ceva de la magazin. Am depasit masina stationata, si tocmai atunci saraca batrana trecea strada. Am franat dar tot am atins-o si a cazut. Nu am parasit locul accidentului.
Batrana are picior rupt, de la IML i-au dat 45 zile ingrijiri medicale . A depus plangere impotriva mea. Initial ne-am inteles la o suma de bani, i-am dat 1000 Ron din acea suma, trimisi cu mandat postal, ca sa am justificare. Acum babuta imi cere 3000 Euro, bani pe care eu nu am de unde sa-i dau. In prezent dosarul se afla la cercetari penale Udrsite. Nu m-au chemat deocamdata.
As vrea sa intreb care este cel ami rau lucru care mi se poate intampla, daca tot nu ajung la o intelegere cu victima si voi ajunge la proces.

Va multumesc.