avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Activitate bianca12

Activitate bianca12

Buna ziua. Am urmatoarea situatie. In urma neachitarii ratelor unui credit mai vechi s- a demarat executare silita in 2012, adica am fost instiintata, caci nu mi-au pus poprire pe salar, sau altceva. De atunci nu s a mai intamplat nimic pana in 2017 cand mi au trimis mai multe notificare. E posibil sa se reinceapa executarea silita dupa atata timp, nu se perima dupa 6 luni? Va rog sa ma lamuriti. Mulțumesc mult.
Răspuns la discuția Executare silita legala sau nu?
Daca au trecut 4 ani, e simplu s-a prescris dreptul e a cere executare silita. Faceți contestație la executare in termen de 15 zile!
Buna ziua. Daca au fost facuta o cerere de chemare in judecata acum cativa ani prin 2012 mai exact si a fost constatata insolvabilutatea iar de atunci au mai fost trimise notificari din cand in cand, nu stiu exact la ce interval oricum mai mare de 6 luni, atunci a intervenit prescriptia sau nu?
Buna seara. As dori sa stiu daca cesiunea de creanta intrerupe prescriptia sau nu? Este specificat undeva sau e chestiune de interpretare?
Răspuns la discuția Inchidere cont poprit
Mulțumesc frumos!
Buna ziua. Se poate inchide un cont poprit, mai exact este vb de o descoperire de cont pe care vreau sa o achit si sa inchid contul. Se poate sau vor merge banii spre poprire?
Răspuns la discuția Informatii revisal
Mulțumesc.
Buna ziua. Daca sunt in concediu crestere copil figurez pe revisal? Executorul de unde obtine informatii referitoare la locul de munca de pe revisal sau mai exista si alte surse?
Discuție Notificare
Buna seara. As dori sa ştiu daca notificarile trimise de firma de recuperae intrerup prescriptia. Si de asemenea cesionarea creditului altei firme chiar daca nu am fost anunțata atunci cand a avut loc respectiv in 2014. Am fost anuntata doar in 2017.
E posibil orice, deşi nu e legal. Sunt multe cazuri de genul ăsta. Cel mai sigur este sa soliciti indemnizatia prin poşta.