avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate radu260018

Activitate radu260018

Răspuns la discuția solutionarea unei gestiuni
eu fisa postului nu l-am semnat nu stiu ce contine , referitor la produse nu stiu despre ce produse vorbesc ei dareu cind am ajuns acolo era deja un stok scriptic de o suma mare si de aceea vreau sa aflu ce sa fac, sa fac acum un inventar? daca fac un inventar cum sal fac?ce sa semnez eu acuma , ca eu sunt sigur daca chiar lipseste de pe stokul curent care se afla in incinta mag. nu este suma semnifictiva dar problema este ca mai sunt doua depozite pe care nu=leam verificat niciodata nu stiu ce contin in realitate ca scriptic suma este mare si acolo si de asta vreau un sfat de la un cunoscator multumesc.
sunt angajat la o firma ca si muncitor necalificat , dupa un an si ceva de lucru m-au pus ca si vanzator acum ei vor sa ma puna de plata pentru nu stiu ce produse cu o valoare ff mare( dar eu am ramas muncitor necalificat pina in prezent)
mentionez ca eu nu am semnat un proces verbal de predar-primire de gestiune doar am semnat facturile care au intrat in aceea perioada dar am fost cu un coleg aproape tot acest timp dar el sia dat demisia anul trecut pe care l-au acceptat acum ei vor sa predau aceea"gestiune" pe care nu-lam preluat
va rog ajutatima cu sfaturi multumiri