avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Activitate pegas001

Activitate pegas001

Răspuns la discuția RADIEREA DIN OFICIU A UNUI PF
Am de la ANAF scos un document din care reiese ca poprirea din pensie reprezinta impozitul pe 2011, am si de la CEC-BANK un extras cu toate poririle facute de casa de pansii catre ANAF.Specific ca impozitul a venit cu majorari.Am si de la Registru Comertului document care atesta radierea din 12-07- 2010. As dori sa aflu daca legal imi pot primii banii pe 2011 .Va multumesc.
Răspuns la discuția RADIEREA DIN OFICIU A UNUI PF
Multumesc pentru raspuns. Insa vreau sa stiu legal am dreptul sa-mi recuperez banii pe 2011 de la ANAF ?
Răspuns la discuția RADIEREA DIN OFICIU A UNUI PF
m-am exprimat gresit.Mi-se oprea din pensie impozit pe venit. Aveam PF , dar nu exercitam activitate.Radierea s-a facut datorita faptului ca nu m-am dus sa modific din PF in APF. Din luna noiembrei pana in inclusiv luna iunie 2012 mi-sa oprit din pensie bani. Dupa ce am fost la registrul comertului si mi-sa confirmat radierea din 12-07-2010, cei da la ANAF [editat] mi-au spus verbal ca nu pot sa-mi returneze banii opriti.Au dat vina pe mine ca nu am adus din 2010 radierea PF-ului. Mentionez ca starea de sanatate nu-mi mai permitea sa am activitate, fiind operata pe cord si avand si o infirmitateDaca registrul comertului mi-ar fi trimis o adresa din care sa reiasa radierea as fi rezolbat problema. Nu zic de 2010 sa-mi restituie banii opriti dat macar pe 2012. Va multumesc pentru sfaturile de la d-voastra.
In 2010 luna iulie mi-sa radiat din oficiu de catre camera de comert PF .Nu m-au anuntat in scris si nici fiscul.Mentinez ca nu functionam de 7 ani, dar plateam impozitul pe profit.Am scos confirmarea de radiere iar cei de la fisc nu-mi vor sa-mi returneze impozitul platit nici macar pe 2011. Au spus ca vor lua in consideratie aceasta radiere incepand cu 1 ianuarie 2012. Normal ar fi sa mi-se inapoieze banii. Unde ma pot adresa?
Răspuns la discuția Cand voi primi daunele morale?
Doresc sa i-se faca dreptate ficei mele.Inculpatul desi are 3 ani cu suspendare nu are servici si nici imobil pe numele lui.Astazi parintii lui mi-au spus ca fiul lui nu are bani sa-i plateasca ficei mele despagubiti.In concluzie fica mea care acum are 15 ani a ramas cum spune o vorba din batrani ,, si batuta si cu banii luati,, Asta este justitia in Romania.Esti sarac nu te ajuta nimeni.
Daca fica mea in varsta de 15 ani isi da in judecata tatal bilogic pentru recunoastere si pensie alimentara , va primi pansie de cand s-a nascut? Cat mai costa un test ADN ?
Răspuns la discuția Cand voi primi daunele morale?
Multumesc pentru raspuns. Cine a spus ca justitia este oarba a avut dreptate.Infractorii sunt lasati liberi ,iar victimele sunt lasate la voia intamplarii ca nu au bani sa-si angajeze un avocat. Anul trecut fetitza mea de 14 ani a fost dusa la produs , iar individul este liber , cat despre daune morale infractorul mi-a spus ca-mi va da cat are si cand are. Ce putere am eu sa fac dreptate ficei mele ?
Răspuns la discuția Cand voi primi daunele morale?
inculpatul este in varsta de 21 ani si nu are nimic pe numele lui, locuieste la parinti. Cum pot primi banii daca merg cu un executorul la poarta lor?
Răspuns la discuția Cand voi primi daunele morale?
inculpatul a primit 3 ani cu suspendare
In urma unui proces penal in care am fost victima si s-a terminat pe 2 aprilie 2012 instanta a hotarat sa primesc daune morale. In cat timp infractorul este obligat de lege sa-mi dea banii ca despagubire? mentionez ca este definitiv si irevocabil/