avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Activitate mateii

Activitate mateii

Discuție cartea de munca
in data de 21.03.2012 am facut o sesizare la ITM in legatura cu neplata contributiei la stat pentru cartea de munca a patronilor societatii la care am lucrat pana la 15.01.2012.cum este posibil ca nici pana astazi25.05.2012 sa nu primesc nici un rezultat?contractul meu s-a incheiat in 15ianuarie si nu am putut beneficia de somaj pentru ca nu au fost platite contributele la stat.cine poate sa raspunda de aceste luni pe care eu le-am pierdut?
unde pot face un denunt impotriva patronului pentru ca nu mi-a platit contributele la stat drept pentru care nu am dreptul la somaj.exista o anumita perioada pentru denunt de la incetarea activitatii?
sunt separata nu divortata de6ani.am doi copii dar nu primesc complementara pentru ei deoarece primarul imi cere hotarare de divort sau adeverinta de venit de la el.eu nu stiu unde se afla el.este normal?
Discuție divort
intr-un proces de divort autoritatea tutelara[primaria] ce scop poate avea?dar neprezentareamea?eu nu sunt in tara?
dupa doi ani de munca la o societate comerciala am aflat ca patronul nu a platit contributele la stat drept urmare nu am dreptul la somaj.ce trebuie sa fac cui sa ma adresez?