avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Activitate relu1977

Activitate relu1977

AM MERS, DAR DEGEABA. NU STIU CE SA MAI FAC. IN NORMELE DE APLICARE ALE ART. 46 E SPECIFICAT CLAR...
am sa ma duc a patra oara, cu ce mi-ati spus. Mi-a prezentat d-na de la finante un extras similar cu cel pus de Laura mai sus in care nu aparea profesia de arbitru sportiv si mi-a spus ca nu este reglementata. Se mai leaga de faptul ca cei de la FRF-Comisia Centrala Arbitrilor ne-au trimis la registru sa ne facem PFA, unii din colgii mei de la Deva au facut acest lucru.
Am cerut si o solicitare de la ANAF dar poate sa vina peste 30 de zile si este prea tarziu.
multumesc pentru raspuns
am vazut cif-ul, numele+arbitru


atestat nu am. am carnet de arbitru stampilat de catre FRF cu vize si adeverinta de la Asociatia Judeteana de Fotbal in care se specifica cand am dobandit calificarea de arbitru.
multumesc




EDITAT: copiat aici textul mesajului consecutiv
Conform codului fiscal la articolul 46 punctul 23 -Sunt considerate venituri din profesii libere acele venituri obţinute din prestări de servicii cu caracter profesional (individual sau în asociere), în domeniile ştiinţific, literar, artistic, educativ şi altele, de către: medici, avocaţi, notari publici, executori judecătoreşti, experţi tehnici şi contabili, contabili autorizaţi, consultanţi de plasament în valori mobiliare, auditori financiari, consultanţi fiscali, arhitecţi, traducători, sportivi, arbitri sportivi, precum şi alte persoane fizice cu profesii reglementate, desfăşurate în mod independent.

Desfasor activitetea de arbitru sportiv, unii din colegii mei au reusit sa se integistreze la finante, in judetele lor, fara a mai trece pe la registrul comertului.
Finantele din judetul meu ma trimit la registrul comertului motivand faptul ca profesia de arbitru sportiv este reglementata de o lege speciala cum au avocatii, medicii, notari etc.
Nu vreau sa mai dau bani si la registru, cum considerati ca ar trebui sa fac?
multumesc