avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Activitate ana0006

Activitate ana0006

Eu nu stiu absolut nimic de el nici unde locuestie nimic. Ce pot face in acest caz
Stuatia sta cam asa: locuesc in Spania de 8 ani dar in 2006 am cumparat un teren in tara impreuna cu fostul meu sot. Suntem amandoi titulari numai ca eu apar intai si dupa aceia el.Am divortat de el si acum eu vreau sa vant terenul dar nu stiu nimic de el nici unde locueste nimic nimic. Precizez ca nu s-a facut partajul dupa divort. Cum pot vinte terenul sau jumatate din el avand in vedere ca nu stiu unde locueste si familia lui nu vrea sa-mi spuna nimic. Va multumesc.
Răspuns la discuția Divortul pronuntat in Spania
Multumesc din suflet pentrul raspunsul clar si detaliat pe care mi l-ati dat un bun profesional unde aveti biroul dumneavoastra?
Răspuns la discuția Divortul pronuntat in Spania
dar ce inseamna transcrierea sentintei? eu m-am casatorit in Romania si am divortat in Spania si in tara cred ca apara casatorita cu fostu sot. Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean spaniol si cred ca am nevoie de hotararea de sivort din Romania.
Răspuns la discuția Divortul pronuntat in Spania
la consulat a spus ca nu poate face nimic ei eu trebue sa imputernicesc pe cineva din tara si sa fac o cerere de transcriere a divortului. In sentinta nu spune nimic de preluarea numelui de inainte de casatorie si asi vrea sa stiu ce pot face pentru ami prelua numele de inaintea casatoriei. Multumesc.
Răspuns la discuția Divortul pronuntat in Spania
Locuesc in Spania atat eu cet si fostul sot si nu a fos transcrisa casatoria in Romania acum vreau sa stiu daca trebue sa merg la tribunal cu sentinta si apoi la starea civile. Multumesc
Răspuns la discuția Divortul pronuntat in Spania
Nu e nevoie sa o inregistrez la tribunal? La ambasada Romaniei in Spania mi-a spus ca trebue depusa o cerere de recunoastere a sentintei la tribunal si sa astept pana iese sentinta in tara.
Asi avea o intrabare pentru dumneavoastra: am divortat in Spania si asi vrea sa stiu ce trebue sa fac pentru a inregistra sentinta in Romania. Precizez ca avem un copil de 9 ani in comun si sentinta s-a pronuntat in tribunal. Va multumesc anticipat pentru raspuns.