Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Nu voi face cazul sau dosarul public pentru a demonstra ceva, ci pentru simplu fapt de a ajuta alte persoane pe viitor ce se află în situația mea sau se vor afla sau de a nu intra intr-o astfel de încurcatură.
Un proverb romanesc spune ca "Cine nu deschide ochii, deschide punga"...cam in situatia asta sunteti si dvs....Vinovatul plateste, potrivit legii.
.....in situatia in care nu aveti bunuri pe numele dvs, atunci cat datoria se afla in termenul de prescriere, o sa va popreasca orice venituri obtinute in mod legal...
ce trebuie sa fac (...) in momentul acesta nu am nici un loc de munca .Ce pot sa fac in situatia asta.
Una este sa îți alegi persoana sau pur și simplu mergi la una oarecare și îi bagi cuțitu în gat = omor calificat
Și alta e sa uciderea din culpa = un eveniment petrecut de tine fără sa îl fi vrut.
Aici vorbim despre Ucidere din culpa nu de omor.
Îți doresc drumuri bune stimate conducător auto și sa nu ai parte de retardați pe șosele.
Exista instante care comit erori mari si nu fac diferenta intre o fapta grava si mai putin grava am vazut cu ochii mei ce instante avem din pacate cine comite lucruri grave este liber si cine o comite mai putin grav face puscarie