avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate alicepaula16

Activitate alicepaula16

Buna seara,as dori să știu ce să fac in cazul in care dețin un autoturism înmatriculat pe i firma care a fost radiata de la ORC.,am factura dinainte de radiere...Dar avea datorii la primărie și nu le a rezolvat! Cum pot să o înscriu pe numele meu? Mulțumesc!
buna ziua ,sunt interesata de ce autorizatii trebuie sa iau si in ce conditii pot sa fac un after scool,mai exact unde trebuie sa ma adresez ,mentionez ca detin o intreprindere individuala,va multumesc!
buna ziua as dori sa imi spuneti daca in prezent efectuez o pedeapsa sub supraveghere de 4 ani si sunt intrun proces care trebuie sa se finalizeze si primesc la acest proces o pedeasa de 3 ani se considera efectuata de cea sub supraveghrere?,mentionez ca faptele sunt concurente numai ca un proces sa prelungit pe o mai mare perioada ,va multumesc.
Buna ziua ,daca ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare ,acum execut o pedeapsa cumulata din 3 ani cu suspendare si 1 an in probatiune pe o perioada de 5 ani,tot in acest moment am un alt proces penal la ICCJ dar tot concurent cu primele dosare ,tot pe cod 215unde sunt 5 firme deci ei considera concurs de infractiuni,as dori sa imi spuneti daca ma condamna in acest ultim dosar cum se contopeste cu celelalte,va multumesc!

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.6.din Regulament
buna ziua am un salariu de 1000 lei si am mai multe popriri pe cont ,cit au dreptul sa opraesca?,mentionez ca in cont imi intra si diurna pentru ca lucrez in comunitate ca sofer pe tir,va multumesc mult!!!!
buna ziua ,reprezint o firma care a intrat in incidenta de plata in 2009 la alte firme,acum si acelea sunt radiate si eu as putea sa ma impac DACA PLATESC datoria ca sa mi se inlature procesul penal,cui mai dau banii daca firmele respective sunt deja radiate de la reg com:? va multumesc!Este posibila impacarea? mai pot sa ma imac daca ele nu mai repezinta parte civila? VA MULTUMESC!!!1
buna as dori sa stiu daca ai inchis o firma intrata in lichidare si verdictul este raspunderea administratorului pe ce perioada se extinde aceasta raspundere.,cit timp trebuie sa platesc datoriile.va multumesc!
Discuție poprire pe cont
va rog sa imi spune-ti cum se procedeaza in cazul unei popriri pe cont cit se opreste din salariu si daca se poate popri si contul de euro unde primesc diurna ,va m ultumesc!
buna ziua as dori daca se poate sa imi raspundeti la o intrebare.am cont la o banca si incasez salariul in lei si diurna in euro ,am primit o poprire pe cont caci am o datorie la o alta banca ,as vrea sa stiu cit imi poate popri din salariu sau si din diurna tinind cont sa lucrez afara din tara?,va multumesc !