avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Activitate costeradu

Activitate costeradu

Am fost citat de trei ori la instanta si am prezentat copii dupa plangerea penala,probe din semnatura mea,tot ce am putut si cu toate astea instanta a dat castig societatii care a semnat fals contractul si inca a dat sentinta irevocabila . Ce pot face?
O firma de saubritate mi-a tot trimis facturi in cutia postala la o casa in care m-am mutat. Dupa un timp m-a chemat in judecata pentru neplata facturilor,ocazie cu care am vazut ca exista un contract. La prima vedere am vazut ca era o semnatura falsa. Am facut o plangere la parchet ,dar nici dupa noua luni nu am primit nici un raspuns oficial,dar am aflat de la instanta ca s-a inceput urmarirea penala impotriva reclamantei. Precizez ca nu am semnat nici contractul,nici facturile ca le-as fi acceptat la plata si nici nu am achitat nici o factura.
Instanta a dat castig de cauza reclamantei. Irevocabila.
Din asta inteleg ca fara voia mea este mentinut ca valid un contract pe care nu l-am dorit, semnat si acceptat. Nici nu beneficiez de serviciile de salubritate si nici firma prestatoare nu poate demonstra ca a lucrat ceva pentru mine.

Va multumesc !