avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Activitate ide37

Activitate ide37

Primăria întocmește cadastru pe o bucata din pământul meu, luat cu forța și fără știința mea printr-o HG 2002 (cu întocmirea falsa a actelor subsecvente). ICCJ anulează definitiv HG prin care este luat abuziv terenul. Primăria depune la OCPI ca act de proprietate în continuare ca baza acest HG/2002 care este anulat din 2004. Cum sa procedez mai departe.
Daca vreti sa dispara aceste fapte si acesti oameni din functii trebuie infiintata LEGIUNEA. Este singura cale.
Singura solutie este sa te adresezi lui Corneliu Zelea Codreanu. El este singurul care mai poate face dreptate. Deci.... in consecinta in fata judecatorilor prosti nu exista aparare. Nu nmai exista balanta in judecatorie. In niciuna. Nici la CEDO. AM PROCES DE 9 ANI CARE ASTEAPTA SA SE JUDECE IN CAMERA A 2-A, DAR CRED CA A FOST STERS. Deci taci si accepti. Asa este viata facuta. Nu mai exista dreptate niciunde, PACAT CA NU MURIM.
este cumva prescriptibila
Prin HG/2002 primaria a trecut in domeniu public o suprafata de teren din gradina casei. Prin sentinta CA din 2004 si decizia ICCJ ramasa irevocabila se anuleaza HG 2002. Primaria in 2009 in baza HCL trece acelasi teren, din HG/2002 anulata, l in domeniu privat si incheie un contract de concesiune cu o persoana fizica. Cum si unde pot da in judecata unitatea administrativ teritoriala pentru anulare HCL si contract de concesiune?
Precizez ca nu detin acte de proprietate, terenul se afla in zona de munte unde nu a fost luat de stat dar, inca din 1900 bunicii, tatal si eu care sunt unicul mostenitor sunt inregistrat la primarie cu terenul, il folosesc neintrerupt si au fost si sunt platite la zi taxele.
Răspuns la discuția UZUCAPIUNEA MARE
Va multumesc mult. Sarbatori fericite!
Răspuns la discuția UZUCAPIUNEA MARE
NU am pierdut. Abia am introdus recursul acum doua zile. Dar vreau sa mai fac precizari la recurs. Pot face? Inca studiez spete si cu consternare constat ca nici o speta sau decizie nu are respingerea cu motivatiile din sentinta mea. Nu sunt jurist, dar ma intreb cum putem face o lege de raspundere a judecatorilor, cum era pe timpul REGELUI. Sa plateasca pentru greselile lor cu averea personala. Ma intriga faptul ca pamantul strabunicilor mei este la mana unor oameni care pot sa-l ia oricand prin asemenea decizii. Bunicul meu a fost notar pe timpul REGELUI si mi-a spus ce insemna justitia atunci.
Răspuns la discuția UZUCAPIUNEA MARE
Nu. Am pierdut la fond si acum am introdus recursul, dar cred ca mai trebuie sa pun precizari. Actiunea a fost in constatarea dreptului nu in realizare.
Răspuns la discuția UZUCAPIUNEA MARE
Actiunea a fost in realizarea dreptului prin uzucapiune. Actiune a fost admisa. Am dat in judecata comuna. Instanta retine ca UAT nu este titularul drepturilor de proprietate. Retinerile instantei sunt multe si unele chiar contradictorii. Am introdus recursul dar nu am mai luat avocat. Nu am posibilitati materiale si nici nu am fost prea multumit de servicii. Oricum multumesc mult. Singura mea problema este ca ma lupt cu secretara de la primarie si aceasta are relatii la instanta.
Discuție Anulare HG
Fara sa stiu Primaria trece in domeniu public o suprafata din terenul meu prin HG/2002. Se intenteaza actiune si prin decizia ICCJ se anuleaza Hotararea de Guvern, in 2004. Cu toate acestea, in anul 2009 primaria trece terenul din domeniul public in domeniu privat si concesioneaza terenul respectiv. Va rog unde fac actiunea de constatare a nulitatii actului. In contencios pe raza primariei?