avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate pimp9001

Activitate pimp9001

Buna ziua, in martie am fost oprit de politie cu un moped neinregistrat, mi-au retinut permisul de conducere cat.b, si au intocmit dosar...ieri a venit rezolutia de la procuror in care scrie ca nu imi intocmeste dosar penal, ca imi aplica o amenda administrativa in cuantum de 200 lei iar cheltuielile sunt suportate de stat. In fapt am luat rezolutia bucuros am platit amenda si m-am dus sa-mi ridic permisul, unde surpriza , nu au vrut sa mi-l inapoieze si mi-au spus sa ma duc joi, dar mie imi expira dovada miercuri(azi), eu fiind din Campina iar serviciul permise in Ploiesti, in baza carei legi ma priveaza de dreptul de a conduce, daca procurorul nu a dispus asa ceva? Multumesc !
Buna ziua, este posibila infiintarea unui srl cu asociat unic si 2 asociati doar pe un punct de lucru? (de ex. srl-ul cu sediul social in Bucuresti are un singur asociat iar pe un punct de lucru din tara 2 asociati)
Va multumesc!
Buna ziua, aseara am mers aprox 20 de metrii pe trotuar cu un moped neinregistrat apoi am intrat in parcarea magazinului Kaufland, dupa ce l-am parcat a venit politia si mi-a cerut actele, le-am prezentat buletinul si permisul de conducere iar apoi am fost poftit la sediu sa dau delclaratie, bineinteles scrisa dupa dictare, in finalul declaratiei m-am desteptat si am scris ca actele mi-au fost cerute in timp ce eu eram parcat pe o proprietate privata, nicidecum pe un drum public.
Intrebarea mea ar fi ce este de facut, am inteles ca au deschis dosar parca si trebuie sa ma duc saptamana viitoare sa vad ce se aude de permisul meu cat.B ccare mi-a fost retinut.
Pentru verificarea si controlul in teren a unei societati in care se tine evidente duble la pontaje si in carea exploatarea fortei de munca este "in floare"( program de lucru de 10 - 11 ore pe zi si in actele transmise I.T.M.-ului doar de 8 ore ), cui as putea sa ma adresez in afara instantei si a I.T.M.-ului ? Multumesc!
Buna ziua, bunica mea in varsta de 71 de ani are osteoporoza in faza avansata cu multiple fracturi pe coloana ( coloana de sticla), se deplaseaza cu greu, medicul specialist de la spitalul Universitar ,care i-a facut nucleoplastia, i-a spus ca nu are voi sa mai ridice nici macar un pai si sa fie atenta ca orice miscare mai brusca poate sa-i hernieze coloana si sa-i fie fatala. In aceasta situatie, poate beneficia de pensie de handicap cu insotitor?Multumesc ! O zi buna!