avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Activitate eudoareu

Activitate eudoareu

am si eu o mica problema acum cateva lunii de zile am cazut de comun acord cu sotul sa bagam divort,am mers la o avocata (care este prietena de familie cu sotul si soacra) am depus actele printre care si contractul casei(contractul este pe numele meu si este donatie)iar dupa cateva zile ne-am razgandit si am sunat-o pe avocata si iam zis ca nu mai vrem sa divortam ca am vrea sa ne mai dam o sansa ptr copilas.Problema e ca ma tot amana cu actele imi tot zice ca e mai bine sa stea la ea ca poate ne razgandim.Am uitat sa subliniez ca contractul nu e original dat e o copie.ce vreau sa va intreb este ca mie mie frica ca nu cumva sa faca ceva cu actul respectiv dat fiind ca e prietena cu soacra si nu mai are casa.va rog sa ma lamuriti si pe mn.CE ma mai pus pe ganduri a fost ca eu din cate stiu de legelizat un act trebuie sa fie pers in cauza iar avocata cand am fost actu de casatorie nu era legalizat si mia zis cal legalizeaza ea .sant derutata si speriata va rog sa ma lamuriti si pe mn.cu respect