avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate zenitnove

Activitate zenitnove

Dacă mama are card de energie mai poate depune cerere la primărie pentru ajutorul de incalzire!?
Răspuns la discuția enel
Am inteles ca pentru simplu fapt ca au fotografia C.I., reprezinta acordul titularului ca ENEL este imputernicit sa ii reprezinte cu semnatura in demersurile ptr. schimbarea furnizorului.Iar seful de post din comuna mi-a dat un raspuns ......ce sa le fac eu doamna daca au dat C.I.....
Discuție enel
parintii mei s-au trezit cu 2 persoane care le-au cerut o factura de curent si C.I. , spunandu-le ca sunt de la .....societatea de distributie electrica si vor sa actualizeze datele .Dar au fotografiat C.I, a tatalui meu.Intre timp am aflat ca erau de la o alta societate de distributie si de fapt parintii mei se vor trezi cu 2 facturi de curent.Ce pot face??????
Răspuns la discuția recuperatori
Multumesc !!!!O zi minunata va doresc!
Discuție recuperatori
Am pimit o scrisoare de la GETBACK (cred ca recuperatori) prin care mi se comunica ca in data de 27,10,2016 s-a cesionat in favoare lor de catre Telekom contractul de telefon.CE sa fac???
Multumesc.
Discuție file cec
am achitat cecuri-le in avans , dar furnizorul dintr-o eroare le-a bagat din nou la plata.am dat negatie , dar la banca apar cu cec-uri neachitate, chiar daca am dovada ca a fost o eroare.Ce trebuie sa fac!????
Buna seara,
In ce M.O. pot gasi art.din Legea pensiilor modificata in noiembrie 2017 potrivit caruia pensia de invaliditate poate fi cumulata cu veniturile din activitati independente, respectiv drepturi de autor, proprietate intelectuala si drepturile conexe .
Multumesc.
Discuție pensii
stie cineva cand va intra in vigoare modificărilela Legea pensiilor 263/2010 și care prevede, printre altele, că pensia de invaliditate poate fi cumulată cu veniturile din activități independente, în primul rând cele definite de Codul fiscal, între acestea fiind drepturile de autor, de proprietate intelectuală și drepturile conexe.
Discuție Desfiintare srl
care sunt pasii si ce documente sunt necesare prentru a inchide o societete ...SRL....fara nici un fel de datorii ????
pot sa imi achit din mana....clele 2 luni care imi lipsesc pentru a beneficia de concediu de ingrijirea copilului?