avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate corinamilitaru

Activitate corinamilitaru

Multumesc!
mai am o intrebare : pot sa imi iau concediu medical din prima luna a sarcinii?cum sau cat o sa mi se calculeze concediu medical?
lucrez la o firma din martie anul curent si as vrea sa ma lamuriti cu niste probleme:
1)vreau sa raman insarcinata si vreau sa stiu cat timp trebuie sa astept
2)am incasat salariu pe luna martie 500 ron,2800 ron pe luna aprilie si media o sa fie cam 2500 ron.Ce indemnizatie de crestere copil o sa am?
Răspuns la discuția mostenire
dar nu e bun comun,nu e bun dobandit in timpul casatoriei
Răspuns la discuția mostenire
dar nu vad de ce;nu e bun comun,nu e bun dobandit in timpul casatoriei
Răspuns la discuția mostenire
sotul meu a vorbit cu socrul meu si acesta i-a spus sa nu ne facem probleme ca dupa decesul lui(al socrului),doamna va pleca si ne va ramane noua apartamentul..dar dupa decesul socrului,doar doamna cu care s-a casatorit mai este in viata si ea nu stie de discutia avuta
Discuție mostenire
soacra mea a decedat in urma cu doi ani;socrul meu s-a recasatorit si nu s-a facut succesiune la apartamentul detinut de socrii mei.Acum,in prezent socrul meu si noua lui sotia locuiesc in apartametul sus mentionat.
Dupa decesul socrului meu,sotia lui ar putea sa ramana cu ceva din ceea ce ii revine sotului meu?(apartamentul)
Discuție mostenire
soacra mea a decedat acum 2 ani,iar socrul meu s-a recasatorit.nu s-a facut succesiune,iar apartamentul pe care socrul meu l-a detinut impreuna cu soacra mea nu s-a impartit.Mi-e tare frica ca acesta femeie cu care s-a recasatorit socrul meu sa ramana cu ceva din averea care ii revine sotului meu!
Ajutati-ma,va rog!