avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate dacyan

Activitate dacyan

Răspuns la discuția radierea unei masini
Buna ziua! ... Referitor la problema mea ce am descris-o mai sus am primit acasa Incheiere de sedinta in care instanta dispune "In baza art.155 ind.1 cod procedura civila. Suspenda judecarea cauzei formulata de reclamanta M.R. ... in contradictoriu cu paratul G.V. ...., avand ca obiect obligatia de a face, pana la depunerea inscrisurilor necesare radierii autoturismului.. Cu drept de recursde la comunicare pe toata durata suspendarii." ..... Mentionez ca paratului i sa luat declaratie in instanta in care a recunoscut ca a cumparat masina de la mine si a vandut-o mai departe cu toate actele unui necunoscut. Am si martori ca i-am vandut masina dar nu am mai facut contract vanzare-cumparare. Nu o sa am niciodata de unde sa duc in fatza instantei acte de la acea masina daca le-am dat vanzatorului cand i-am vandut masina. Chiar nu exista nici o solutie sa pot radia jos de pe mine o masina de care nu ma mai folosesc de 8 ani de zile?
Răspuns la discuția radierea unei masini
Ma scuza-ti ca va deranjez din nou. Am cautat acum la Judecatoria Arad pe site si am gasit referitor la dosarul meu 9302/55/2012 ca, cauza sa Suspendat art. 155 inc. 1 cod procedura civil. .... Nu stiu ce inseamna acest articol si v-as ruga pe d-voastra daca ati putea sa imi spuneti.
Răspuns la discuția radierea unei masini
Am inteles .... Va multumesc!
Răspuns la discuția radierea unei masini
Nu am primit nici o solutie din partea judecatoarei, si nici nu cred ca o sa primesc vreo solutie din moment ce mi-a spus ca dosarul ramane la ea deschis pana ai duc acte de pe masina sau contract vanzare-cumparare. Acel baiat a recunoscut in instanta ca a cumparat masina de la mine si ca a vandut-o mai departe dar nu vrea sa facem contract de vanzare-cumparare.Nu stiu in ce temei poate o d-na judecator sa tina dosarul deschis pt ca asa vrea dansa sa ai duc acte. Dar de unde sa ai duc acte ca daca aveam acte i le atasam la dosar odata cu plangerea ce am formulat-o de am deschis acest proces.
In anul 2004 am vandut o masina cu toate actele, TALON+CIV. Am vandut-o unui cunoscut, cu care nu am mai facut nici macar contract vanzare-cumparare. La un timp si acesta a vandut masina unui necunoscut, cu toate actele fara sa-mi spuna nimica. Acum platesc impozit de 8 ani pt acea masina. Am dat in judecata pe cel la care i-am vandut masina si in instanta a recunoscut ca masina a cumparat-o de la mine si a vandut-o mai departe cu tot cu acte. Judecatoarea, am vazut cand i-a zambit unei cunostinte ce a venit cu acest baiat (la care i-am vandut masina) in sala de judecata. Judecatoarea a spus ca nu se poate face nimic fara actele masinii si pana nu ai duc acte de la masina o sa ramana dosarul asa deschis la ea!!! ... Chiar nu am inteles nimic!!! ... Cum sa ramana dosarul deschis la ea cand eu vroiam o solutie, oricare ar fi fost ea, la care sa pot face recurs. ... Si de unde sa-i duc eu acte de la masina cand masina (o dacie 1410 din anul 1997) poate e de ani buni topita pe la fier vechi. Ma trimis judecatoarea sa dau masina in urmarire la Politia Rutiera Arad, care nu cred ca o sa o gaseasca niciodata. Suneti-mi va rog d-voastra ce sa mai fac ca sunt disperat sa pot radia aceasta masina de pe numele meu. Va multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția atestat taxi
nu am sanse la reabilitare deoarece din pedeapsa de 10 ani am executat 6 ani si 2 luni iar 6 luni le am castigate de la munca (asa am executat fractia 2/3)... am executat din data de 28.04.2004 pana in 14.05.2010 ... totusi nu inteleg de ce mi se incalca dreptul la munca din moment ce as lucra pt mine pe SRL iar daca as gresii din nou fatza de societate as platii din nou cu o alta condamnare si as primii inclusiv restul de pedeapsa de la liberarea conditionata ... nu cred ca as mai avea curajul sa mai gresesc dupa ce am executat o astfel de pedeapsa
Discuție atestat taxi
Am fost sa dau examen pt atestat taxi si am fost respins pe motiv ca am cazier judiciar. Am cazier pt leg.143/2000, si am o condamnare de 10 ani, pe care am executat-o din aprilie 2004 pana in mai 2010. Am fost eliberat conditionat pt buna purtare de catre un domn judecator care a considerat ca sunt reabilitat vazand ca am muncit in penitenciar si am participat la activitati socio-educative. Eu cred ca era normal sa fiu acceptat la examen, mai ales ca au trecut 8 ani de cand am savarsit acea infractiune si normal era sa muncesc (ca taximetrist la mine pe un S.R.L.) la fel cum am muncit si in folosul penitenciarului, nu sa fiu inpins sa fac vreo alta prostie sa ajung inapoi in penitenciar. Intrebarea mea este: as avea sanse sa castig proces cu ARR si sa-mi castig dreptul la munca? ... Va multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția pt angajare la taxi
multumesc frumos pt raspuns
Răspuns la discuția pt angajare la taxi
am fost condamnat pt lg.143/2000
m-am eliberat de 2 ani din penitenciar unde am executat fractia 2/3 din 10 ani ... si as dorii sa-mi deschid SRL sa practic taximetria, dar nu stiu daca am dreptul din cauza cazierului judiciar ca am inteles ca asta se cere si la atestat-ul de taximetrist, dar si cand deschizi un SRL ... multumesc!