avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Activitate dariedanut

Activitate dariedanut

Pot dovedi cu martorul care a fost prezent la locul faptei. Vet›i spune probabil caƒ aceasta maƒrturie nu se pune. Dar martorul care este ment›ionat in procesul-verbal precum s™i in dispozit›ia de blocare, nici maƒcar nu maƒ cunoas™te iar dacaƒ judecaƒtorul l-ar pune saƒ maƒ identifice, nu ar fi in stare. Apoi eu am refuzat semnarea acelui proces-verbal, invocand unele aspecte de proceduraƒ, care nu au fost specificate in procesul-verbal, pe care martorul nu le stie deoarece nu era prezent Va recomand sa studiati articolul intitulat ”Ancheta saptamanii - Pustanul minune, sperietoarea soferilor”, publicat in Botosaneanul.ro din 21.noiembrie.2011. Va pun la dispozitie link-ul urmator: [ link extern ] /
Dar dacă acest martor este citat de instanța de judecată pentru a depune mărturie și nu poate ca să mă identifice (deoarece nu a fost de față la întocmirea procesului-verbal, eu refuzînd semnarea acestuia) poate fi acuzat de mărturie mincinoasă?
Dacă un agent din cadrul Poliției Locale a completat o dispoziție de blocare a roții unui autoturism și un proces-verbal de contravenție, bazîndu-se pe o hotărîre de consiliu local, a comis mai multe nereguli și falsuri, pot fi anulate aceste documente în instanță? Dintre nereguli menționez faptul că, în dispoziția de blocare se menționează adresa sediului firmei care se ocupă cu blocarea autoturismului precum și existnța unui martor. Dar, în realitete la adresa menționată nu există niciun sediu de firma, dimpotrivă e un teren viran împrejmuit cu un gard din sîrmă, iar acel martor ce este menționat și în procesul verbal, este un angajat al firmei ce se ocupă cu blocarea autoturismelor. Dispoziția de blocare a fost întocmită la ora 10,48. Procesul-verbal, a fost întocmit la ora 12,05 în prezența mea și a soției și a polițistului, acel martor nefiind prezent. Menționez faptul că numele acestui martor apare în foarte multe procese-verbale șî dispoziții de blocare, întocmite într-o perioadă de un an de zile de mai mulți polițiști din cadrul Poliției Locale. Întrebarea care rezultă e, cum a procedat acel martor de a fost prezent atît la blocarea autoturismului cît și în momentul întocmirii procesului-verbal după o oră și 17 minute. Poate fi acuzat de mărturie mincinoasă?. Mai mult; semnăturile de pe cele doua acte, sunt total diferite, neexistînd asemănare între ele, concluzia fiind aceea că de fapt agentul de poliție a semnat în locul martorului comițînd astfel infracțiunile de fals și uz de fals în acte oficiale.
In cadrul unui proces civil aflat pe rol, se poate invoca exceptia de nelegalitate a unei hotarari de consiliu local?