avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Activitate popaandra

Activitate popaandra

la asta ma refeream "1. Nu vă puteți lua fiica cu forța acasă. E „un pic de” infracțiune.
2. Pe undeva prin legislatie este un text care zice ca minorul e liber sa isi aleaga domiciliul de la 14. Nu-l mai stiu ca nu am lucrat cu el (sunt penalist nu civilist).
3. Chestie de bun simt: copii nu sunt bunuri, proprietatea parintilor. Nu va convine ca a plecat, nu imi mai dati bani. Ca nu va convine cu cine s-ar putea casatori fiindca nu e de varsta ei, asta deja e incalcarea libertatii pe care fiica dvs. deja o are castigata prin nastere"

am citit inalta parte la alt utilizator ca, copilul are voie sa isi aleaga locuinta de la varsta de 14 ani...acest raspuns a fost dat de un avocat. chear nu este nici o modalitate sa raman la prietenul meu? parintii mei vor sa ma trimita fortata in Italia la fratele meu,si eu nu vreau acest lucru!
am 15 ani si am plecat la iubitul meu cu acordul parintilor,dupa 4 luni parintii au hotarat sa il cheme pe el (iubit) la politie cu pretextul ca ma tine sechestrata.
mentionez ca a mai fost o data chemat si a dat o declaratie ca va avea grija de mine si nu imi va lipsi nimica atata timp cat stau la el. ce poate sa imi faca acuma parintii,au voie sa ma ia cu forta de la el ? politia ce ii va putea face lui?