avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate nicu_maryia

Activitate nicu_maryia

Buna ziu. Stiti cumva daca eu as dori sa deschid un salon de inchirieri scutere/ masini:etc .Dar nu am fond personal de investiti si nici locu unde as vrea sa deschid salonul se poate sa prezint doar un plan de afacere dupacare sa pot obtine un fond de la uniune europeana pentru a deschide acest salon?
Discuție divort
Buna ziua poate sa-mi spuna cineva daca se poate sa bag divortu personal adica sa nu fiu reprezentat de un avoca ?si care este durata unui divort ?de oarece ea nu este in romania si nici nu vrea sa divortam de comun acord dar la mijloc sant si doi copii minori de 4 si 8 ani
Răspuns la discuția fonduri europene
unde pot depune actele pentru fondurile europene, si este valabil pentru arice proec adica si daca vreau sa deschid o firma de amenajari interioare exterioare urbana sau rurala?
Răspuns la discuția fonduri europene
fiti amabili stiti cumva cum pot face cerere la fondurile europene credit online ?
Răspuns la discuția fonduri europene
va multumesc pentru raspunsRăspuns la discuția fonduri europene
datete descpre firma :este firma individuala de amenajari interioare exterioare in aceasi localitate unde sant domiciliat care ar fi variantele pentru a putea obtine finantarea de la fondurile europene si care ar fi suma pe care as putea sa o obtin ? Va multumesc
Răspuns la discuția fonduri europene
nicu_maryia a scris:

Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ?Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ?
fti amabili cum se poate obtine o subventie pentru o mama ca nu lucreaza si nici nu a lucrat in ultimi 2 ani si nici tatal ?
Răspuns la discuția datorii la banca
Va multumesc.Dar nu detin averi,imobile,etc.Si falimentul nu este intentionat.SI in cazu in care nu detin nimic,cum ma poate obliga ca eu sa platesc restu de rate ?