avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate dodofire

Activitate dodofire

Răspuns la discuția PREAVIZ CHIMIST RMC
multumesc frumos!
Răspuns la discuția PREAVIZ CHIMIST RMC
SI PRIN CE DOCUMENT S-A MODIFICAT FUNCTIA? AM UN CONTRACT PE CHIMIST, O DECIZIE PE MANAGER DE CALITATE SI UN ACT ADITIONAL IN CARE SE SPECIFICA URMATOARELE: ''SE MODIFICA DURATA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA IN PERIOADA NEDETERMINATA SI PERIOADA DE PREAVIZ IN CAZUL DEMISIEI SE MODIFICA LA 45 ZILE LUCRATOARE (CHIMIST-RMC)''. SI DACA DOREAM SA RENUNT DOAR LA RMC IMI INCHIDEAU DUPA 45 DE ZILE SI CONTRACTUL DE CHIMIST?
Răspuns la discuția PREAVIZ CHIMIST RMC
DECIZIA DE RMC NU ESTE SEMNATA DE MINE....MAI MULT A FOST REDACTATA IN AUGUST(INAINTE DE CONTROLUL DE LA RENAR )- NU AVEA NICI NR DE INREGISTRARE- I S-A DAT IN TIMPUL CONTROLULUI PE ACELASI NR CU O ADEVERINTA DE SALARIAT DIN ACEEASI DATA CU CEA A CONTRACTULUI MEU DE CHIMIST.
Buna seara! Sunt angajata la un laborator de analize medicale pe post de chimist(in contract preavizul este de 15 zile lucratoare). Ulterior am fost numita manager de calitate printr-o decizie interna si mi s-a dat un act aditional in care se modifica preavizul pentru "chimist-rmc" la 45 de zile lucratoare. Pe 16.04 mi-am dat demisia din functia de chimist cu preavizul de 15 zile si mi s-a spus ca preavizul este de 45 de zile.de la 01.05 trebuie sa semnez contractul cu noua firma angajatoare care imi cere decizia de incetare.e legal sa mi se impuna preaviz de 45 de zile pt functia de chimist( care nu este functie de conducere)? Sunt de acord sa raman 45 zile rmc. Va multumesc