avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate paulette

Activitate paulette

Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns. Am omis o explicatie, a fost depusa cererea inainte de data pensionarii , continuand activitatea fara intrerupere, dar doresc sa stiu daca dupa varsta de 66 ani, angajata mai poate continua activitatea, bineinteles cu acordul angajatorului, pana la varsta de 68 de ani. Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Conform codului muncii actualizat, o femeie care a lucrat fara intreruperea CIM-ului ( a continuat activitatea dupa varsta de pensionare conf. art. 56,alin4 din vechea lege si dupa 65 ani ), poate depune catre angajator solicitare de continuare a activitatii cu 30 de zile inainte de data de implinirii varstei de 66 ani, astfel incat cu acordul angajatorului sa lucreze inca trei ani dupa ce a implinit varsta de 65 de ani?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Mulțumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

O salariata poate continua activitatea după vârsta de 65 de ani, cu acordul angajatorului.

Buna ziua,O salariata poate continua activitatea după vârsta de 65 de ani,cu acordul angajatorului,fara a beneficia de pensie?
Discuție Mostenire
Buna ziua, Suntem o familie fara copii si vrem sa stim prin ce modalitate putem sa ne lasam unul celuilalt mostenire bunurile mobile si imobile facute impreuna, fara a fi atacate de rudele unuia sau celuilalt??
Răspuns la discuția dreptul muncii
Este emisa de institutia unde este detasat. Ar trebui sa-i achitam si cei 230lei/zi alocati pentru cazare si cheltuielile de transport daca el vine din locatia x, cu toate ca ar trebui sa fie zilnic pentru semnarea condicii in locatia Z?
Răspuns la discuția dreptul muncii
Este emisa de institutia unde este detasat.

Cornel Vasile a scris:

Imputernicirea cine a emis-o , institutia unde este detasat sau cea de la care s-a detasat ?

Răspuns la discuția dreptul muncii
detasarea este pe functie de executie, imputernicirea este pe functie de conducere
Discuție dreptul muncii
Este legal ca un angajat detasat la o sucursala a unei autoritati publice ce isi desfasoara activitatea in locatia x , imputernicit de curand sa preia atributiile directorului adjunct al carui post este in locatia z, sa-si desfasoare activitatea in continuare in locatia x si pe baza de delegatie sa se deplaseze in locatia z atunci cand sunt de rezolvat probleme ce tin de atributiile directorului adjunct?
In ce conditii poate fi vanduta o parte din pământul extravilan dupa moartea unui parinte cand este in viata sotia si doi copii adulti?