avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate BullTerrier77

Activitate BullTerrier77

Discuție Salarizare MApN
Buna seara, lucrez in cadrul M.Ap.N. Am o solda lunara de 519 Ron!!!, scris ,,negru pe alb'', pe contractul de munca. Bine-nteles ca la aceasta se mai acorda si anumite sporuri, dar daca salariul minim pe economie este mult mai mare....., de ce eu nu pornesc cu salarizarea de la salariul minim pe economie?????
Buna seara!! Sunt proprietarul unui apartament. Familia noastra este formata din 3 persoane. Intr-o anumita luna,eu, proprietar fiind, am sa lipsesc din locuinta 17 zile. Exista posibilitatea sa ma scot ca si persoana platitoare a partilor comune de la intretinere? Care sunt conditiile legale de scoatere a unei persoane de la intretinere, aceasta locuind legal la acea adresa (adresa din cartea de identitate). Administratorul nostru ne-a dat o cerere tip in care se specifica, ca nu voi locui la adresa in perioada 1-30(31) pentru a putea fi scos de la intretinere.
Va multumesc frumos anticipat.
Buna ziua. Azi revin cu multe amanunte la intrebarea de ieri. Acestea mi-au fost comunicate clar chiar de persoana in cauza. Pedeapsa a fost pt. furt,.... etc. In data de 26.06.2001, a fost retinut, pentru cam 6 luni pana la pronuntarea sentintei. Aceasta a fost de 2,5 ani cu suspendere, art. 208-209. A fost retinut pana in data de 23.12.2001, dupa care a fost eliberat.. La data de 01.01.2004 se incheie pedeapsa cu suspendare, dupa care urmeaza 4,6 ani perioada de proba. deci in concluzie, la data de 01.01.2009, a trecut si de perioada de proba. In acest caz, inseamna ca a fost reabilitat incepand cu acesta data din oficiu (IN TOATA ACESTA PERIOADA DE PEDEAPSA CU SUSPENDARE DAR SI IN PERIOADA DE PROBA, SI NICI DUPA NU AU MAI FOST PROBLEME) , sau este nevoie de un avocat la tribunal care sa efectueze aceasta reabilitare??? Va multumim frumos, anticipat, si va dorim o zi cat mai buna in continuare!!!
Buna ziua. Adresez aceasta intrebare la rugamintea unui vecin de bloc. Dansul a efectuat o pedeapsa cu inchisoarea in urma unui furt(nu stiu prea multe deoarece ii este rusine sa povesteasca). Pedeapsa a fost de aproximativ un an si jumatate cu tot cu arestul preventiv, judecata.... etc. Pedeapsa s-a terminat de executat cam pe la jumatatea anului 2006. Am inteles de la dansul ca ar trebui sa ,,efectueze'' o reabilitare, nici el si nici eu nu stim ce inseamna asta. Cum se procedeaza? Dupa aceasta reabilitare , in cazul in care la un viitor loc de munca i se va cere cazierul,... in acest cazier va mai figura acesta pedeapsa???, sau cazierul va fi ,,curat''??? Sper ca am reusit sa ma fac cat de cat inteles.
P.S. --- Aceasta reabilitare, financiar vorbind, costa ceva? Va fi nevoie de avocat?
Va multumim frumos, anticipat.
Răspuns la discuția Asociatie de proprietari ,,3''
Multumesc frumos.....!!!!!!!!!!!!! Super raspuns, pe intelesul tuturor!!!!! Sa va de-a Dumnezeu sanatate, si intelepciune in continuare!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inca odata va multumim frumos. O seara cat mai placuta in continuare, va dorim!!!!!!!!
Răspuns la discuția Asociatie de proprietari ,,3''
Buna seara. Am citit legea si sincer cred ca asociatia noastra nu este ,,in regula'',.. cum este constituita.Nu vreu sa fiu insistent, dar pe stampila asociatie noastre de proprietari scrie, ---ASOCIATIA DE PROPRIETARI Bloc 1. Sc. 1 Bloc 2. Sc. 2---..... si dupa care adresa(strada), localitatea si sectorul. Atat. Stampila este de forma rotunda, Deci pe exterior (pe rotund, SUS) scrie ASOCIATIA DE PROPRIETARI, (pe rotund, jos), BUCURESTI SECTORUL....SI NUMELE STRAZII. Nu stiu ce sa mai zic. Dumneavoastra??? Sincer va multumesc inca odata, frumos pentru intelegere..... Daca imi permiteti , totusi mai astept inca un raspuns de la dumneavoastra..
Răspuns la discuția Asociatie de proprietari ,,3''
Deci sa va expun situatia reala: Asociatia noastra de proprietari , este ,,denumita'' cam asa ---Asociatia de Proprietari Bloc1, Sc.1 Bloc 2, Sc. 2.--- Chiar si pe actele de identitate ale proprietarilor scrie foarte clar, in functie de blocul in care locuiesc: Bloc 1 sau Bloc 2!! Cu toate ca blocul 1 are o singura scara, iar blocului 2 ii lipseste scara 1, avand o singura scara care se numeste scara 2!!!! Dar sunt blocuri distincte, Blocul 1 si B;locul 2!!! Nu stiu ce sa mai cred. Sper sa ma fi facut inteles.
Buna ziua. O asociatie de proprietari, ---acesta avand un singur administrator , un singur presedinte, un singur comitet?--- poate avea in componenta mai multe blocuri de locuinte???? Daca DA, atunci exista un numar maxim, de blocuri, apartamente, ......???? Va multumesc frumos, anticipat.
Răspuns la discuția test poligraf rezultat aflat
Cat costa testul poligraf, si cum pot proceda ca sa execut un asemenea test????
Buna...... noaptea. Stiu ca este foarte tarziu, dar sper ca o sa cititi aceasta intrebare ,,azi''. Unde am putea sa ne interesam (ca si asociatie de proprietari), pentru a putea angaja un nou administrator, in cazul eliberarii din functie a celui actual??? Exista cineva disponibil momentan???(dintre cei care au citit acest anunt).
Sau poate exista o institutie unde putem face o cere in acest sens??? Va multumin frumos, .... ANTICIPAT.