avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate newuser2

Activitate newuser2

Răspuns la discuția probleme pe un site de hacking
de ce nu se sesizeaza nici o institutie din oficiu atunci? eu am raportat siteul, dar vad ca cei care trebuie sa se sesizeze din oficiu dorm in front.
datele personale mi-au fost publicate fara acordul meu. am luat niste masuri in privinta asta.
ba eu cred ca ma poate ajuta cineva. atata timp cat exista o dovada.sau mai nou este legal sa lansezi atacuri informatice, sa postezi poze si date personale cu cine vrei?ce mai urmeaza sa imi spuneti? ca hackingul e legal?
[ link extern ]
poate va amintiti de asta.
am intrat din intamplare pe un forum de hacking si azi unul din administratorii acelui forum mi-a postat fara voia mea poza si iduri de mess, tot fara sa ii dau voie.am primit amenintari si injurii. de injurat am mai injurat si eu dar nu am postat poza nimanui pe acolo sau vreun id sau alte date personale. ce pot face?politia de la mine din oras nu isi face datoria si cand am sesizat altadata o problema de alta natura nu au facut absolut nimic.