avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate dmariuss

Activitate dmariuss

Vă mulțumesc, și eu sunt ferm convins de asta, însă persoana de la resurse umane mi-a spus foarte serioasă că nu mă pot înscrie(!) Eu vreau să particip la acest concurs, cum îmi recomandați să procedez în condițiile în mi s-au dat informații eronate?
Bună seara,

O direcție locală de evidentă a persoanelor organizează un concurs de recrutare pentru funcția de referent III debutant. Știu că pentru un astfel de post nu se cer studii de specialitate ci doar studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat. Fiind absolvent de Administrație Publică, deci studii superioare (diplomă de licență) îmi este permis să particip la acest concurs, sau este exclusiv pentru persoanele cu studii medii?

Vă mulțumesc
Bună seara,

Doresc să ştiu exact cu câte zile înainte de proba scrisă se publică lista canditaţilor pentru un post de executie scos la concurs. De ex, pe 18 iun. s-a incheiat depunerea dosarelor, examenul este pe 2 iul. iar astăzi 25, am sunat pt. a afla dacă mi s-a acceptat dosarul, dar de la resurse umane nu au vrut să-mi spună câte persoane s-au înscris. Nu este f. important, vroiam doar sa stiu pt. ca mai am o oportunitate de angajare în privat şi m-ar fi ajutat să-mi evaluez şansele la fiecare. Eu sunt mai suspicios, iar ezitarea asta m-a facut să cred ca e posibila inscrierea unor favoriti si saptamana aceasta, din moment ce nu mi s-a spus câţi suntem pe post... Este un scenariu plauzibil? Nu mă interesează numele, ci doar numărul de participanţi la concurs; am dreptul să cer informatia asta?

Mulţumesc!