avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Activitate genoves33

Activitate genoves33

Răspuns la discuția Problema asigurari!
In primul rand va multumesc pentru raspunsul dat!Astazi am fost la OPC unde mi s-a spus ca nu tine de ei acest lucru,ca trebuie sa ma duc la firma de asigurari(Asirom) unde avea asigurarea cea care a lovit masina.Am fost la firma de asigurari si mi s-a spus ca dosarul s-a prescris din 2010,ca s-a schimbat nu stiu ce structura si ca sunt la mana celor de la service,sa apelez la bunavointa lor si sa-mi cumpere ei farul fara ca firma de asigurari sa mai deconteze vreun ban.
In primavara anului 2007,tatal meu a avut un accident cu masina.O tipa a intrat in el pe partea dreapta iar daunele au fost urmatoarele: aripa dreapta,portierele de pe dreapta si aripa dreapta spate,farul din dreapta(i s-a rupt clema de sustinere de deasupra),aparatoarea de noroi de la roata,capacul de pe dreapta fata.Aripa dreapta fata precum si cele 2 usi s-au inlocuit,aparatoarea de noroi s-a indreptat la cald,capacul de la roata mai putin farul.Acum dupa cum unii stiu,stalpii de la usi au autocolant negru,nici acesta nu a fost pus plus ca dupa 6 luni calitatea vopselei si-a spus cuvantul(a inceput sa se umfle).Problema majora este farul.Mi s-a spus in acel moment ca farul este adus din Brazilia,pe deviz fiind 1300 ron si ca in cel mai scurt timp mi se va aduce si se va monta pe masina.Am asteptat o luna,doua iar apoi m-am dus iarasi la ei,mi s-a spus la fel ca nu a venit.Mi s-a dat o hartie semnata si stampilata de catre prin care se obliga ca problema sa se rezolve cat mai rapid.La jumatate de an ma suna " v-am gasit far,dar este o mica problema,este de STANGA".Mi se pare bataie de joc.De atunci am fost luat cu alte probleme si am fost delasator.Stau si ma gandesc acum ce pot face,atata timp cat am hartia aia semnata de ei prin care se obliga sa-mi aduca farul.Va rog frumos sa-mi dati un sfat!Va multumesc anticipat!