avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate iordache52

Activitate iordache52

Buna ziua,
In anul 2008 am fost de accord cu constructia la mansarda blocului a 4 apartamente .scara are 20 de apartamente. Prin actul notarial trebuia sa mi se diminueza supafata de teren aferenta apartamentului .Constructorul respective a vindut apartamentele ,iar la vechii proprietar nu li -a diminuat suprafata de teren cu care suntem inregistrati la Administratia financiara.
In cazul de fata cum putem remedia aceasta deficienta.????.deoarece noi platim impozit pe teren din anul 2008.
Buna ziua ,
La Baie am tait tevile de 3" si am facut trecerea la etajele superioare prin teava de 3/4 " prin locul special izolat al tevilor ( deci este acoperit de o masca izolatoare ) deci in interiorul baii nu mai exista nici o teava care sa dea caldura in baie...
Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc cu 40 de apartamente in zona Casei de Cultura Constanta din care o scara de 20 de apartamente a beneficiat de racordarea la instalatia de gaze a orasului.Blocul este racordat la instalatia de incalzire RADET Constanta si are montatat repartitoare ,(serviciile de calcul sunt facute de FLUID SERV Constanta fiind incheiat contract prin Asociatia de Proprietari in 24.11.2014).
In urma lucrarilor facute de locatari de instalare de centrale proprii legate la instalatia de gaze am solicitat Asociatiei de proprietari renuntarea la serviciile FLUID SERV respectiv la repartitoare.In urma mobilizarii locatarilor s-au obtinut 22 de semnaturi respectiv acordul locatarilor de renunta la repartitoare.
In acest caz Asociatia de Proprietari prin Presedintele ei nu vrea sa demareze procedurile de rezilieze a conractul de prestari servicii cu societatea Fluid Serv Constanta .
In cazul celor 11 locatari din 20 care am montat centrale proprii am facut modificari si la instalatia de caldura in apartamente ....am taiat caloriferele montate din constructia blocului ,am lasat tevile comune iar la baie calorifereul era din 2 tevi de 3''lungi de 1,5 m pe care le-am taiat... in acest caz nu mai corespunde numarul de tevi din apartamentul meu ....(am avut 6 tevi din care 2 de 3" si acum au ramas 4 tevi de 3/4 ") Am depus cerere in data de 16.08.2016 la Asociatia de Proprietari pentru a chema Fluid Serv sa verifice si constate ce tevi parti comune mai sunt in apartament dar fara nici un raspuns...
Cum pot si cum trebuie sa procedez pentru a depasi aceste obstacole create de Asociatia de Proprietari ?
Cu stima si respect Iordache A.