Nu este din specie protejata si este in proprietatea mea. Intrebarea este cine decide cat trebuie toaletat, dupa mine este OK, dupa altii nu....deci cine decide cum este corect?
Am un copac a carui coroana ajunge si intr-un drum de tip fundatura. Masinile pot circula pe acel drum, insa am un vecin care cere neaparat sa fie toaletat. Exista vreo lege, vreo reglementare care sa dovedeasca ca nu este necesar acest lucru? Repet: autoturismele pot trece fara probleme, Exista o anumita inaltime reglementata undeva?
Va multumesc!
Se pare ca trebuie sa fie pe acelasi grad de vechime ca sa te aduca la acelasi nivel.
Asa ceva au dedus cei de la Resurse Umane de la noi. Sa va dau exemplul meu: inspector superior trapta 3 grad de vechime 3.... in instututie sunt superiori cu treapta 1 dar vechime 4 si ca urmare mie nu-mi da nimic.....Este oare corect?
Tocmai de la Resurse Umane mi-au transmis ca daca in institutie nu este nimeni pe superior 1 cu gradul meu de vechime nu primesc nimic acum (la 1 august).... sunt persoane superior1 dar cu alt grad de vechime decat al meu...si deci, cica ghinion pentru mine....oare chiar asa sa fie? Nu este asta un abuz?
Va rog sa-mi spuneti si mie daca este CORECT urmatorul mod de aplicare a OUG 20/2016 pentru cresteri salariale de la 1 august 2016:
daca in institutia in care lucrezi nu exista nimeni pe aceeasi vechime tie nu ti se acorda nici o crestere, pentru ca nu are cu cine sa te egalizezeX-( , deci ramai tot la treapta 3...
Este asa ceva corect????
Din pacate nu s-a inteles exact ce am vrut sa spun: am primit la primarie hartie oficiala de la Camera Deputatilor ca noi nu facem obiectul acestei legi! (primariile)! Daca totusi castigati in instant poate ne anuntati si pe noi. Va multumesc!
Am primit hartie oficiala (la Primarie) ca aceasta lege nu se aplica acestor institutii (primariilor). Deci nu incercati sa dati in instanta daca sunteti de la primarii ca ve-ti pierde. Asta este!
Ca urmare a acestei legi cei care lucreza in primarii si au ramas blocati pe treapta 3 de salarizare pot trece pe treapta 1? Spre exemplu daca eu am fost promovat in grad superior cu incadrare pe vechea treapta 3 in octombrie 2014, acum in octombrie 2015 pot trece pe treapta 1?
Va rog sa-mi spuneti daca taxa de pod de la Fetesti poate fi decontata in cazul in care te afli in starea de delegatie, esti trimis cu ordin de deplasare cu auto personal; la intoarcere aceasta taxa, institutia are obligatia sa o deconteze?