avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate GRV

Activitate GRV

Va multumesc!
Asta am gasit si eu dar nu stiu exact din ce data se aplica aceasta regula. Este dinainte de '93 sau dupa. Soacra nu-si mai aminteste daca a platit sau nu.
Buna seara! In 15 August ar trebui sa inchei anul de Ccc pe care l-am ales anul trecut. Stiu ca daca incep inainte de termenul maxim pot beneficia de un supliment pana la implinirea vârstei de 2 ani a fetitei. Intrebarile sunt; care sunt pasii ce trebuie sa-i urmez si cu cat timp ar trebui sa incep mai repede- o luna, o saptamana sau o zi?! Multumesc!
Soacra este proprietara pe apartamentul unde stau din '93, poate cumpara un alt apartament cu reducerea de tva?!
Buna seara!
Am avut o discutie cu cineva si mi-a zis ca a fost data o lege prin care pot ramane doi ani in concediu crestere copil cu un procent de 85% din media salariilor pe ultimul an. Ma interesa daca este adevarat sau nu.. Daca este asa si mie mi.a fost deja aprobata cererea CC pentru un an, mai pot opta pentru prelungire la doi ani?
Răspuns la discuția Alocatie Nounascut
Multumesc de indrumare. am sunat si mi-au zis ca la suma de 1888 lei sa mai adaug cei 200 lei.
Buna seara!
La sf.lunii trecute am primit o decizie cu privire la indemnizatia crestere copil. in aceasta decizie mi-a fost trecuta suma de 1888 lei, in aceasta suma sunt inclusi si cei 200 lei - alocatia fetitei? daca nu, imi puteti spune ce perioada trebuie sa treaca pana voi primi si acei bani.
buna ziua. as vrea sa stiu in cat timp intra banii de indemnizatie daca am primit decizia la sf.lunii noiembrie?
Răspuns la discuția taxa auto pana in 2013
dar nu este nimic diferit de ce stiam pana acum, am auzit ca se pot face inmatriculari fara a plati taxa(dar doar pana in ianuarie)
cum se procedeaza acum pentru inmatricularea unui autovehicul.se mai plateste sau nu taxa .