avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto pana in 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto pana in 2013

cum se procedeaza acum pentru inmatricularea unui autovehicul.se mai plateste sau nu taxa .
Cel mai recent răspuns: iulidiv , utilizator 09:20, 3 Ianuarie 2013
Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene spune că niciun stat membru nu poate stabili pentru produsele altor state membre impozite mai mari decât cele care se aplică produselor naţionale specifice.

www.avocatnet.ro/content/art...
dar nu este nimic diferit de ce stiam pana acum, am auzit ca se pot face inmatriculari fara a plati taxa(dar doar pana in ianuarie)
Poate spune cineva daca se mai poate inscrie un autoturism fara taxa auto platita, asa cum se proceda pana la finele anului 2012 prin actionarea statului in judecata? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare medan_ramona medan_ramona Buna ziua.Daca am cumparat un autoturism din Germania, luna trecuta, mai platesc taxa de inmatriculare? (vezi toată discuția)
Noua taxa auto cine o plateste? catalin bratianu catalin bratianu referitor la noua taxa care priveste masinile inmatriculate in ro pana in 2007 de catre cine va fi platita? VANZATOR SAU CUMPARATOR? (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare loredanastiuca loredanastiuca As vrea sa inmatriculez un autoturism in RO care este in prezent inmatriculat in BG. Am inteles ca pot sa dau statul in judecata si cu hot judecatoreasca pot ... (vezi toată discuția)