avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate tigruta123

Activitate tigruta123

Răspuns la discuția CIM cu timp partial
pentru al 2 lea CIM incheiat pentru proiectul de cercetare...(CIM pe durata determinata , pentru salariatul cumulard) acesta se mai inscrie in REVISAL????
Răspuns la discuția CIM cu timp partial
deci pana la urma cate ore pot lucra in contractul de munca pe perioada determinata???? 2 ore, 4 ore, 6 ore...sau chiar 8 ore????
Răspuns la discuția CIM cu timp partial
asta inseamna ca nici macar un contract cu 2 ore nu poate incheiat????
Buna ziua,

Sunt angajata in cadrul unui institut de cercetare - institutie publica (unitate bugetara) cu CIM norma intreaga pe perioada nederminata. In cadrul institutului urmeaza sa se deruleze un contract de cercetare pe o perioada de 3 ani si as dori sa stiu daca mai pot si angajata si cadrul acestui contract de cercetare .... am citit in Codul Muncii art.35 ca in cadrul aceleasi unitati mai pot avea pe si alte contracte de munca pe langa cel initial (pentru 8 ore) dar nu stiu cate ore mai am dreptul legal sa prestez in cadrul noului contract de munca ??? Banuiesc ca ar trebui sa fie un contract de munca pe perioada determinata cu timp partial...dar la cate ore/zi am dreptul...la 2 ore? la 4 ore??? As dori temeiul legal....multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Poprire salariu
Multumesc mult pentru raspunsul prompt....
Discuție Poprire salariu
Lucrez la salarizare intr-o institutie si am primit o adresa de executare silita pentru poprire pe salariu pentru o angajata care nu si-a platit la timp un credit. Salariata a depus la tribunal o contestatie la aceasta executare silita a popririi respective, iar eu nu stiu in calitate de tert popritor daca se sisteaza aceasta poprire pe salariu sau nu pana se rejudeca din nou dosarul...Nu as dori ca institutia in care lucrez sa aiba probleme juridice.....As dori un raspusn cat mai urgent...si temeiul legal ai suspendarii sau nesuspendarii acestei popriri. Multumesc!