avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate ChirpacDaniel

Activitate ChirpacDaniel

Răspuns la discuția Schimbare de nume dupa divort
Primul raspuns primit a facut sa ma gandesc la acelasi lucru. Si daca o face oricum nu mai conteaza ptr mine. Problema era pana atunci. Oricum multumesc pentru sfat. O zi buna.
Răspuns la discuția Schimbare de nume dupa divort
Multumesc pentru raspuns. Nu sunt in tara si daca asta este singura rezolvare va fi de lunga durata.
Am divortat acum doi ani in urma de comun acord la tribunal. Atunci am fost de acord ca fosta sotie sa pastreze in continuare numele dobindit in urma casatoriei. Din motive obiective nu mai sunt de acord. Ce se poate face in acest caz ? Sau ce trebuie sa fac sa il schimbe ? Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Habitatie viagera
Va multumesc atit dumneavoastra cit si doamnei avocat. O seara placuta in continuare.
Răspuns la discuția Habitatie viagera
Scurt si la obiect. Multumescptr raspuns dar totusi. Am divortat anul trecut si pentru ca nu am vrut sa ii las fostei sotii nimic, oricum nu a contribuit cu nimic am hotarit sa ii vand baiatului apartamentul. Nu am fost in tara dar oricum a facut c-am ce a vrut chiar si la notar. Pe scurt in acul de vanzare cumparare dintre noi ca vanzatori si el ca , cumparator scrie asa:Subsemnata .........imi rezerv dreptul de a locui in intreg imobilul pe tot restul vietii fara plata vreunei chirii, iar in cea ce ma priveste in contract scrie : '' ...........Subsemnaatul cumparator adica fiul meu, institui un drept de habitatie viagera asupra intregului imobil ce face obiectul prezentului contract in favoarea tatului meu, fara palta vreunei chirii. Care este diferenta intre ce drepturi are fosta sotie si mine ?
Ce inseamna exact ''Drept de habitatie viagera '' asupra intregului imobil ?