avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate camyv

Activitate camyv

Discuție Declaratia 088
Pentru schimbarea denumirii firmei este necesara si declaratia 088 ?
Buna ziua, am o firma care are o statie de betoane si vinde beton, atat la persoane juridice cat si la persoane fizice.Incasarea s-a facut prin chitante aferente facturilor taiate.Sunt obligata sa incasez prin casa de marcat?
Răspuns la discuția Inregistrare mijloace fixe
Multumesc,nu eram sigura!
Buna ziua, firma a cumparat un buldoexcavator.Ulterior a cumparat si o lama pt. zapada si o sararita.Administratorul vrea sa le inregistrez separat , nu sa cresc valoarea buldoexcavatorului, deoarece s-ar putea sa le inchirieze.Cum as putea sa le inregistrez?
Buna ziua.Firma a cumparat o masina de la o persoana fizica printr-un contract de vanzare-cumparare in valoare de 55000.Pot plati prin casa?
MUltumesc pentru raspuns.As putea sa fac o factura cu tva de vanzare cu chitanta si sa compensez prin contributia adusa, adica: 5311-461 si 455-5311 ?
Buna ziua, o firma isi vinde masina catre administrator.Se poate stinge valoarea masinii din contributia adusa de catre administrator la firma?
Am o firma care se va radia in ianuarie.Cand voi declara impozitul pe profit pe trim.IV, avand in vedere ca declaratia 101 o sa apara probabil prin februarie?
Multumesc !
Am o firma care este platitoare de TVA trim.In luna noiembrie intra in ROI si deci trece la TVA lunar.
In luna decembrie declar TVA-ul pt.noiembrie, dar Tva-ul pt octombrie cand il declar?
Pot sa declar la noiembrie pt octombrie,desi atunci era trimestrial?