avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Activitate kido93

Activitate kido93

Răspuns la discuția Revin cu problema
Nu stiu cum calculeaza executorul judecatoresc tariufil...va dati seama ca nu pot da 1000 la executor pentru ca atat am de luat.
Salutare.Am postat saptamanile trecute o problema legata de salariul pe care nu l-am primit nici in urma unei hotarari judecatoresti.Am inaintat o cerere la firma la care am lucrat pentru a-i ruga sa repecta hotararea judecatoreasca.Refuza in mod grosolan sa se conformeze,drept pentru care postez aici pentru a mi se da un sfat.Suma pe care trebuie s-o primesc este de 1100 RON.
Răspuns la discuția Recuperare salariu
Ok...iar in urma plangerii imi pot recupera banii?
Buna ziua.
Am obtinut in urma cu o luna o hatarare judecatoreasca pentru a mi se acorda drepturile salariale restante de la firma la care lucram.Am inaintat o cerere firmei prin care am cerut punerea in aplicare a hotararii insa nimic.Nici pana acum dansi nu au dorit sa-mi dea banii.Din cate am inteles, pot inainta o plangere penala impotriva lor daca nu se conformeaza cererii de punere in executare a deciziei.Ma intereseaza sa stiu unde se face aceasta plangere si un model de plangere,nu sunt familiar cu asa ceva.
Multumesc.
Răspuns la discuția Drepturi salariale
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Drepturi salariale
Ok.
Puteti sa-mi dati un model pentru o astfel de solicitare?
Multumesc.
Răspuns la discuția Drepturi salariale
Nu.Am dat un telefon la firma si i-am intrebat cand imi vor da banii.Ei au spus ca nu stiu,patronul nu vine saptamana asta la firma (ceva tipic pentru ei sa se codeasca).De aceea am si cerut cateva sfaturi.
Răspuns la discuția Drepturi salariale
Deci sa inteleg ca banii ii pot recupera doar cu ajutorul unui executor judecatoresc...?
Răspuns la discuția Drepturi salariale
Pai bun...si in cazul asta cand imi mai iau banii...?
Răspuns la discuția Drepturi salariale
Pentru ce sa faca recurs?Am pus la dosar dovezi clare(extras de cont,copie dupa contract) ca nu mi-a dat banii.Iar de mers la executor nu cred ca se merita.Dau mai mult la executorul silit decat suma pe care trebuie s-o primesc.