avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate minitehnicus

Activitate minitehnicus

Bună ziua,
Un sfat de la dumneavoastră, m-ar ajuta foarte mult și anume pașii ce trebuie urmați în vinderea unui bun moștenit de mine și fratele meu. E o valoare destul de mică (1/8) pentru frate, de aceea poate nici nu vrea să se implice.
Eu vreau sa vând acel bun, iar cota ce îi revine, minus parte din cheltuielile comune, să îi fie trimisă, într-un cont personal.
Ce trebuie să fac, cum să procedez ?
Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Divort la notar
Va multumesc.
Deci ma duc cu toate actele necesare la starea civila ? Adica se duce fosta sotie si eu trebuie numai sa-mi dau acordul?
Răspuns la discuția Divort la notar
Imi puteti spune ce si cum trebuie procedat?

Multumesc.
Discuție Divort la notar
Buna ziua,
Dupa incheierea actelor de divort la notar se mai poate interveni ? In cazul meu, as dori ca fosta sotie sa poata sa-si pastreze numele in continuare.
Răspuns la discuția Penalitati la penalitati ?
Adriantot, multumesc mult de lamuriri, dar probabil nu sunt inteles, de dumneavoastra. Daca am de achitat 87,53 lei credeti ca achit exact acea suma? Debit restant fiind rotunjesc aceasta suma! Iar cu rationamentul pentru lunile 10.2013 si 11.2013, cum as putea sa inteleg repartizarea a 375,74 lei pe o luna! Ma repet cu ultima rugaminte:Daca se poate as posta sau trimite copii dupa chitante modificate electronic numai cu suma de plata si rest, restanta, penalitati.
Pana atunci voi insista pentru lamuriri despre acel program, multumesc Adam Grecu, dar la asociatie nu am cu cine vorbi. Presedintele e amabil, dar la contabilitate nu ma poate lamuri iar doamna respectiva lucreaza cu programul de acum 5-6 luni. Daca fac cerere, credeti ca voi obtine ceva clarificari? Dati-mi voie sa cred ca, eventual alte penalitati.

Cu respect,
M.
Răspuns la discuția Penalitati la penalitati ?
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Incerc sa iau legatura cu acea firma care a conceput programul si as vrea sa va arat situatia reala:08.10.2013 achitat 2.000 lei (reprezinta debite restante), pe verso se mentioneaza ACHITAT INCLUSIV AUGUST 2013 (cred eu ca inclusiv penalitatile pana la aceasta data),29.10.2013 achitat 100 lei iar pe chitanta la ''total restanta'' apare 45.98 lei, iar pe ultima chitanta achitata 26.11.2013 achitat 100.lei apare la ''total restanta'' 321.52 lei. Exact pe luna nu stiu cit trebuie achitat; am centrala, platesc la asociatie femeie servici, lumina casa scarii, lift, apa rece etc. Daca se poate as posta sau trimite copii dupa chitante modificate electronic numai cu suma de plata si rest, restanta, penalitati.

Cu respect,
M.
Va rog sa-mi spuneti daca este normal sa se aplice penalitati la penalitati. Am achitat ,de ex. 1000 lei si pe verso la chitanta mi se scrie ca am achitat inclusiv luna in curs. Dupa o luna mai achit 100 lei,dupa inca una inca 200 lei.Acum BUCURIA !Cind ma duc sa platesc , deci dupa 3 luni de la achitare la zero , penalitati de 350-400 lei. Este un program achizitionat de ascociatie , de la un expert , care i-a explicat doamnei de la asociatie , ca acesta calculeaza penalitati cu nu stiu citi ani in urma.
ioan comsa a scris:

In cazul existentei programului ,,scoala dupa scoala'' in ce mod legal poate fi retribuit personalul calificat care isi ofera serviciile?


Ne puteti ajuta la aceasta intrebare?Este cat se poate de actuala,din punctul meu de vedere.