avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Activitate bodron

Activitate bodron

buna dimineata,
multumesc mult pt model, este suficient

o zi placuta
si daca mai trebuie ceva?
buna seara, revin cu info din contract cu privire la cele enuntate mai sus:
Durata de inchiriere este 1 an incepand din 01.06.2012, In cazul in care partile nu isi manifesta vointa in sensul incetarii contractului, tacita relocatiune opereaza pentru aceeasi durata pentru care a fost incheiat initial contractul,
(1) Pentru folosinţa spaţiului Locatarul va plăti Locatorului o chirie lunară în valoare de ... Euro in echivalent in lei la data platii.
(2) Chiria va fi plătită lunar, incepand cu 1 iunie 2012, până la data de 05 a fiecarei luni pentru luna in curs. In caz de neplata la termen a chiriei se vor percepe penalitati de intarziere de 0,3% pe zi de intarziere din suma datorata.
(3) Cuantumul chiriei este fix şi nu poate fi modificat, pe toată durata derulării prezentului contract, cu excepţia situaţiei în care părţile, de comun acord, stabilesc altfel.
(4) Locatarul va da locatorului o garantie de ... Euro pentru indeplinirea obligatiilor sale
si cum trebuie facute cele 2 actiuni? daca este posibil sa fiu indrumat
Buna seara,
daca se poate putin sprijin deoarece am un apartament inchiriat cu forme legale unui cetatean italian, contractul este declarat la finante, problema este ca, chiriasul este plecat in Italia si nu a mai platit chiria de 3 luni de zile, dupa cum este trecut in contract pot incepe procedura de evacuare si ma intereseaza o idee cum trebuie facuta actiunea si tot odata doresc sa fac si Ordonanta Presedentiala pt a putea intra in apartament. Mentionez ca in luna a 2-a a facut si inundatie cat era plecat in Italia si am intrat in apartament pe baza de proces verbal cu 2 martori ca sa opresc apa si sa remediez problema.

Multumesc mult