avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate elenac59

Activitate elenac59

Bună ziua! Am donat apartamentul meu, cu dreptul de a locui, în el, până la sfârșitul vieții. În urma unor divergențe, doresc sa-l anulez. Care este procedura legală? Vă mulțumesc!
Mulțumesc frumos, doamna avocat Cristina Ciurea!
Nu s-a făcut acel schimb, la notar, doar în urma înțelegerii, probabil, verbale între părți.


Emilika40 a scris:

Nu sunt deloc sigură, dar dacă nu mai vine să clarifice rămânem fiecare cu părerea ei :)

Buna ziua! Va rog, sa ma ajutati, cu un raspuns la problema mea: inainte de 1962 parintii mei au facut un schimb de teren cu alta familie, acum nici unii, nici ceilalti nu mai sunt in viata. Dupa 1990, am lucrat terenul asa cum l-au schimbat ei, cum ar trebui sa procedam sa obtinem titlul de proprietate?
Va multumim!
Buna seara! Cum trebuie sa procedam in cazul in care mostenirea parintilor ( incluzand casa de locuit plus dependinte) este trecuta pe titlul altor proprietari, iar la solicitarea noastra, nu ni se poate elibera titlu de proprietate, desi casa exista inainte de anul 1962? Va multumim!

Răspuns la discuția Recalculare pensie
Va multumesc!
Buna seara!
Un pensionar care a iesit la pensie in anul 2016, perioada de cotizare in grupa I, a fost de 19 ani, 11 luni si 1 zi, are dreptul la recalculare conform Legii 221/2018? Stagiul total de cotizare realizat este de 46 ani, 5 luni, 12 zile.
Va multumesc!
Pentru o persoana de sex masculin, in varsta de 60 de ani, care este perioada maxima pentru care se poate achita CAS-ul, in vederea pensionarii?
Va multumesc!
Buna seara!
Am terminat somajul in 13 iulie 2016, in data de 28.07.2016 m-am internat in spital pentru o interventie chirurgicala. Pe data de 18.07.2016 am depus dosarul de pensie. As dori sa aflu daca trebuie sa achit cv asigurarii de sanatate, in acest caz. Va multumesc!
Răspuns la discuția Pensie anticipata partiala
Multumesc frumos!