avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Activitate floreaoctavian

Activitate floreaoctavian

-As dori sa aflu daca un consilier local angajat al unei companii de utilitati in functia de sef de sectie, al unei sectii din municipiul X, este in stare de incompatibilitate.
-As dori sa aflu care sunt situatiile in care ar fi in conflict de interese. Compania de apa este o societate comerciala cu capital public care a concesionat serviciul de apa ci canal la nivel judetean iar persoana respectiva lucreaza intr-un sediu municipal oarecare....La nivel judetean exista o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara care a concesionat serviciul de apa si canal acestei societati al carei actionar este...
Răspuns la discuția Indemnizatia de somaj
Va multumesc foarte mult !
Am totusi neclaritati daca acel indicator social (5oo)lunar este o medie a veniturilor pe 12 luni,sau este un venit constant,lunar.... Sunt situatii in care sa ai o depasire lunara a incicelui(ex:530), iar la finalul anului media lunara a venitului sa fie,ex:370....M-ati putea lamuri ?
Esti somer si in urma alegerilor esti ales consilier local. Indemnizatia de consilier este data in functie de participarea la sedinte,in luna.
- Daca intr-o luna depasesti indicatorul social(500 lei), ce se intimpla cu indemnizatia de somaj ?
Sunt luni cind indemnizatia este mai mica,exemplu:370 si luni cind ajunge la:exemlu 530.:help: