avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate Inter2001

Activitate Inter2001

S a asezat pe acel teren fara nici un drept.
Mutare proprietate. In cazul in care tatal meu a muncit un teren pana acum doi ani cand a murit crezand ca este al lui si dupa decesul lui am descoperit ca primaria mutese terenul pe terenul vecinului care inca este in viata si vine si el din cand in cand in zona, pot cere primariei sa realoce terenul pe pozitia veche unde in clipa de fata nu este nimeni. Nu stiu ce a facut primaria cu terenul vecinului....nu am avut curaj sa intreb. Cred ca si al lui a fost tranzlat.
Buna ziua, daca eu cumpar un teren intabulat pe care se afla o alta persoana fara documente legale poat sta linistit sau este posibil sa fie aplicata uzucapiunea?
Buna ziua, dreptul de uzucapiune pentru un teren de care ma ocup si se aflat langa o proprietate a mea intervine in 10 ani?
Răspuns la discuția Baza de calcul CASS plafonata?
Raspunsul este: da, ambele sunt plafonate in acest caz.
Răspuns la discuția Asigurare platita de PFA
Depinde de ce ai ca obiect de activitate si ce prevede asigurarea. Este interpretabil.
Daca schimbi domiciliul fiscal intri sub jurisdictia statului respectiv. Convine sa te informezi ca sa nu ai alte surprize.
Răspuns la discuția Diurna pentru PFA
Din pacate diurna se acorda angajatilor deci o PFA nu are dreptul la diurna dar deduce toate cheltuielile care au legatura cu activitatea desfasurata.
Buna ziua. Intr-un articol am gasit aceasta informatie: "Baza lunară de calcul a CASS, în cazul PFA, este limitată la cinci salarii medii pe economie, adică la valoarea de 15.655 lei/lună, în condiţiile în care salariul mediu pe economie are acum valoarea de 3.131 de lei." Eu sunt o PFA care activeaza ca prestator de servicii. Stiu ca sunt si exceptii dar in cazul meu baza de calcul este plafonata? In baza carei prevederi? Va multumesc anticipat.
Nu, Intre timp am aflat ca declaratia se depune si pe zero incepand de luna trecuta. Va multumesc.