avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate Inter2001

Activitate Inter2001

Cel mai important este unde ai rezidenta. Daca locuesti in Italia tot acolo vei plati taxe.
Prima intrebare este unde ti desfasori activitatea, in Italia sau SUA...a doua si cea mai importanta...ai rezidenta in Italia? Daca locuesti efectiv in italia acolo platesti taxele...sunt si alte variante...
Legea permite ca eu sa mi primesc banii cuveniti si sa stabilesc cu angajatorul o perioada in care sa recuperez repausul saptamanal (zilele libere) cand este mai putin de lcuru?
Care sunt drepturile unui angajat care intr un interval de 12 zile beneficiaza numai de o zi libera?
S a asezat pe acel teren fara nici un drept.
Mutare proprietate. In cazul in care tatal meu a muncit un teren pana acum doi ani cand a murit crezand ca este al lui si dupa decesul lui am descoperit ca primaria mutese terenul pe terenul vecinului care inca este in viata si vine si el din cand in cand in zona, pot cere primariei sa realoce terenul pe pozitia veche unde in clipa de fata nu este nimeni. Nu stiu ce a facut primaria cu terenul vecinului....nu am avut curaj sa intreb. Cred ca si al lui a fost tranzlat.
Buna ziua, daca eu cumpar un teren intabulat pe care se afla o alta persoana fara documente legale poat sta linistit sau este posibil sa fie aplicata uzucapiunea?
Buna ziua, dreptul de uzucapiune pentru un teren de care ma ocup si se aflat langa o proprietate a mea intervine in 10 ani?
Răspuns la discuția Baza de calcul CASS plafonata?
Raspunsul este: da, ambele sunt plafonate in acest caz.
Răspuns la discuția Asigurare platita de PFA
Depinde de ce ai ca obiect de activitate si ce prevede asigurarea. Este interpretabil.