Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Virusii nu intra de nebuni, ci pentru ca nu ati aplicat aducerile de la zi de securitate, ca nu folositi un firewall, nu aveti un antivirus adus la zi, nu aveti program anti-spyware, etc. Un router este foarte bun daca are firewall SPI, deoarece actioneaza ca un firewall hardware.
Daca descarcati de pe torrents sau instalati mai stiu eu ce programe luate aiurea de pe internet, v-ati virusat singur calculatorul.
Eu, din pacate, chiar si pentru o "noapte speciala" nu impartasesc opiniile colegilor mei de forum. Asa cum altii au dreptul sa se distreze in casa lor, asa am si eu dreptul sa o fac.
Si desi este prima zi din An nu invit pe nimenea la toleranta in ceea ce priveste prostia, magaria, nesimtirea, etc. Acestea sunt lucruri care trebuiesc izolate si nu proliferate. Acesta este si un motiv pentru care noi am aujuns unde am ajuns !
Sa aveti intelegere pentru batrani, pentru oameni cu nevoi speciale, nu pentru persoane cu "derapaje" de la normal!
Nu omiteti aspectul esential ca locuiti in imobil de locuinte in comun unde primeaza si diferendele trebuiesc solutionate amiabil ,prin intelegere si toleranta
oamenii aceștia NU știu sărmanii ce să facă, nu știu cui să depună o plângere se găsea cineva s-o ajute.Ia să-i fi plâns Primului-Ministru
Cineva în Țara Românească trebuie să ne protejeze : Statul Român.