avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters269461

Activitate ContSters269461

Răspuns la discuția Atac virusi
tgeorgescu a scris:

Virusii nu intra de nebuni, ci pentru ca nu ati aplicat aducerile de la zi de securitate, ca nu folositi un firewall, nu aveti un antivirus adus la zi, nu aveti program anti-spyware, etc. Un router este foarte bun daca are firewall SPI, deoarece actioneaza ca un firewall hardware.

Daca descarcati de pe torrents sau instalati mai stiu eu ce programe luate aiurea de pe internet, v-ati virusat singur calculatorul.


Usor de dat cu presupusul.
Am antivirus si firewall, anti-spyware, toate cu licenta. Am setat (unde permite) ca actualizarea sa se faca la 24 de ore. Adevarat, nu am router. Si iar adevarat, nu intra ca nebunii. Intra doar de la Woxility. Destepti... virusii astia.
P.S. Fara gluma: ce sint "torrents" astia? Tot aud vorbindu-se despre ei dar nu inteleg nimic. Daca tot ati pomenit, lamuriti-ma va rog.
Discuție Atac virusi
De mai mult timp PC-ul meu se viruseaza, ca si altele. In ultima vreme, este chiar suparator. Apelind la un specialist si verificind dupa IP-ul de unde au fost trimisi, am descoperit ca este firma "SC VOXILITY SRL" din Bucuresti. Am sunat la ei incercind sa rezolv problema pe cale amiabila. Raspunsul a fost ca... serverele lor sint inchiriate catre clienti seriosi. Atit. Nu am mai putut lua legatura cu ei. Ce cale credeti ca as putea sa urmez pentru a stopa atacurile lor?
Răspuns la discuția apartament = discoteca
unmoeglich a scris:

Eu, din pacate, chiar si pentru o "noapte speciala" nu impartasesc opiniile colegilor mei de forum. Asa cum altii au dreptul sa se distreze in casa lor, asa am si eu dreptul sa o fac.

Si desi este prima zi din An nu invit pe nimenea la toleranta in ceea ce priveste prostia, magaria, nesimtirea, etc. Acestea sunt lucruri care trebuiesc izolate si nu proliferate. Acesta este si un motiv pentru care noi am aujuns unde am ajuns !
Sa aveti intelegere pentru batrani, pentru oameni cu nevoi speciale, nu pentru persoane cu "derapaje" de la normal!



Multumesc pentru ca din fericire nu le impartasiti ideile. Multumesc ca mai exista oameni normali! Acolo unde lucrez, colaborez cu politia. Ei imi spun ca nici ziua nu este permis sa se depaseasca o limita a zgomotului. Dar aici, parca nu ar fi oamenii nostri din Ardeal. Au un comportament... nu vreau sa fiu ca ei exprimindu-mi parerea. Un an bun va doresc!
Răspuns la discuția apartament = discoteca
ynocentta a scris:

Nu omiteti aspectul esential ca locuiti in imobil de locuinte in comun unde primeaza si diferendele trebuiesc solutionate amiabil ,prin intelegere si toleranta

A locui la comun inseamna ca pot face orice ca... asa e la gramada? Nu sint unul din cei de la gramada aia pe care o dati exemplu. Daca era asa, mergeam cu ranga la usa lor si nu va ceream sfatul
Da, am platit SI cu bani, platind cazarea la pensiune pentru 2 persoane. Cum nici mama nu a putut sta acasa si pe ea au dat-o afara. Eram in casa MAMEI, nu la straini. Pot spune ca m-au dat afara din casa. Ce ar fi daca eu m-as "bucura" in fiecare noapte? Cum ramine cu chestia "Dreptul tau se termina unde incepe dreptul meu!"?
Pentru momente de bucurie s-au inventat locuri special amenajate: restaurante, discoteci, baruri. De ce trebuie sa fiu eu (DA, EU cetateanul!) tolerant iar ei sa nu aiba nici bun simt?

ynocentta aici nu sintem la tribunal unde vreti sa cistigati cu orice chip, prin orice mijloace. Si nu e cazul sa va antrenati cu noi.
Răspuns la discuția apartament = discoteca
Acum plecam sa dormim la o pensiune. Cu toata bunavointa nu se poate sta nici la televizor. Inteleg ca e revelion, dar ei intrec masura. Ei se distreaza si noi sintem cei care platim cu bani si cu nervi. Sa fiu dat afara din casa mea in noaptea de revelion!
An nou fericit 2013
Dar pentru noi, anul nu a inceput deloc bine. Sint la mama la Tg. Mures. V-am mai spus de problemele ei cu niste vecini. Acum fac revelionul acasa. Bubuie peretii ca i-a cazut un tablou. Cu fiecare ora care trece, muzica e tot mai tare. Acum cind va scriu, danseaza, tropae si chiuie. Unul urla: pantalonii mei. Da sint beti. Nu pot suna la 112 pentru ca feciorul cu petrecerea acolo lucreaza. Se poate sa fie cu colegi de ai lui. Ce sa fac? Acum inteleg si mai bine pe mama. Va rog sa ma sfatuiti bine. Multumesc.
De la bunici au ramas case si terenuri. Parintii au facut succesiune, intabulare, etc la o proprietate din Moldova. Nu locuieste nimeni acolo. Ne-am trezit ca un vecin care isi face casa, neavind teren suficient pentru o casa mare, a intrat pe terenul lor cu constructia. E vorba de citiva metri latime. Vecinul are doar un titlu de proprietate. Nu are acte si a facut o declaratie pe proprie raspundere a suprafetei. In baza acestei declaratii a primit titlul. Din ce stim noi, inca nu a facut inscrierea in CF. S-a facut reclamatie la politie. Acestia au trimis plingerea "mai departe" (nu stim unde) si ne spune sa asteptam. Totusi, timpul trece si batrinii nu mai au timp...
Ce ne sfatuiti sa facem?
Răspuns la discuția fara bani pentru aparare
n53 a scris:

oamenii aceștia NU știu sărmanii ce să facă, nu știu cui să depună o plângere se găsea cineva s-o ajute.Ia să-i fi plâns Primului-Ministru
Cineva în Țara Românească trebuie să ne protejeze : Statul Român.

Domnule sau doamna n53, din pacate toate pligerile se trimit spre rezolvare la "locul faptei". Ministrul trimite la primar, primarul da politistului si gata.
Mi-a zis unu din Bistra ca la ei in sat politistul hartuia pe o vaduva ca voia sex cu ea. Vaduva nu a vrut si l-a reclamat la politia judeteana. Ce credeti ca au facut? De acolo au trimis spre rezolvare politistului din sat. Adica vinovatului. El a zis: faptele nu se confirma. Asta e legea din Romania. Huliganii au libertatea de a face ce vor ei.
Răspuns la discuția Dreptul la proprietate
Leah Petru, ati trimis din greseala un mesaj catre mine. Nu ma deranjeaza. Dar pentru asta nu primiti raspuns de unde vreti
Răspuns la discuția Politist scandalagiu
Lumea se teme doamna ynocentta. Si cum el e politist la dispecerat, are prieteni la toata politia. De aia intreb ce sa fac.