avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fara bani pentru aparare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fara bani pentru aparare

Buna ziua, am si eu un mare offf, am intentat un proces si nu am bani de aparare, cum pot beneficia de un avocat din oficiu ? Am fost foarte bolnava si o vecina
mi-a spus ca pe 31.oct acum este proces in care vor doi "mafioti" de pe scara
sa pierd apart.caci ma vad singura si cu probleme, si au mai procedat asa cu 2
cupluri de batrani de pe aceeasi scara. Macar o luna sa aman - cu orice motiv,
de pregatire a actelor, de necunostiinta (eu nu am avut nici o instiintare de evocare in istanta) sa apuc sa il vand si sa plec asa cum au facut cuplurile de
batrani, caci nu am putere sa ma lupt cu nebunii - mi-au spus ca imi dau foc la
apart.si tot il iau ei caci au relatii sus si in politie, si ma fac praf...eu nu am pe
nimeni asa ca nu pot decat sa fug...Va multumesc mult de tot in mod anticipat

Cel mai recent răspuns: alycyaangel , utilizator 16:22, 31 Octombrie 2012
în ce ţară locuiţi doamnă ? ! Cumva în statul de drept numit România ? Dacă aveţi probe : Preşedintele României cunoaşte cumva problema dvs. cu " mafioţii" ? Domnia sa, ce fel de ţară conduce ? Ia întrebaţi-l ? E obligat să vă răspundă. dar Primul-Ministru, mai ales a "sus -puşilor poliţiei" ? ministrul de Interne a primit vreo Plângere de la dvs. ? o Plângere cu fapte concrete la Parchetul de pe lângă Judecătoria Locală aţi depus sau în audienţă la Procurorul ªef aţi fost ? Ce răspuns v-au dat aceste instituţii ?!
Am auzit de multe întâmplări de tip mafiot în acest stat de drept dar ceea ce postaţi dvs. e de domeniul incredibilului :
1) formulaţi (în 2 exemplare, unul îl înregistraţi pt dvs) şi depuneţi URGENT la serviciul Registratură al instanţei o CERERE de scutire TOTALA la cheltuielile pentru proces, anexând o Adeverinţă de venit de la Fiscul Local;
2) o cerere la Baroul Local pt un avocat ;
Nu vă daţi bătută !
Pe langa cele spuse de colegul, eu va recomand si o plangere la procuratura impotriva celor care va ameninta.
Imi pare rau dar asta este situatia, Asoc.de locatari imitial formata din 4 scari cate are blocul
a fost divizata in 2 asoc.tocmai din cauza acestor 2 domni, unul a luat presedintia, are cam 80-85 de ani si face uz de stampila asoc., are o fata casatorita cu un "mahar" (caci si el a fost membru in PCR si se lauda cu asta in gura mare, acu-i in PSD), face afaceri pe picor mare la Sinaia,celalalt s-a autoproclamat adm.gospodaresc desi am intrebat si mi s-a spus
ca nu exista asemenea titulatura in cadrul unei asoc.de prop., are firma de reparatii si instalatii etc.si mereu are controlul subsolului, unde mai tot timpul "se strica" cateceva ca sa intervina firma lui la reparatii (asa isi asigura tranzactiile suficiente pe firma) are 2 fii amandoi varati in politie si orice reclamatie am facut mi-a arata-o in mainile lui cum o riupea si ca EU trebuie sa inteleg ca aici e stat in stat adica la scara noastra el taie si spunzura, de altfel din 15 apart. deja 4 sunt adjudecate de cei doi, si inca mai vor...
Multumesc mult pentru sfaturi, inverc macar la tribunal sa obtin o amanare si plec rapid...
n53 a scris:

Am auzit de multe întâmplări de tip mafiot în acest stat de drept dar ceea ce postaţi dvs. e de domeniul incredibilului :

De ce va mirati? Exista si la noi o femee singura tot cu problema asta. Vrea sa vinda dar tipii alunga cumparatorii ca vreau ei cit mai ieftin, gratis. Unde sint batrini sau femee singura, vai de mama ei!
domnule Ticu,
oamenii aceștia NU știu sărmanii ce să facă, nu știu cui să depună o plângere : orice ”naș” își are nașul.Dacă predai unui polițist o plângere și acesta ți-o ”rupe” în fața ta, trebuie să găsești ”ac” de cojocul lui și spre exemplu, o trimiți poștal prin recomandată cu Confirmare de primire (păstrezi un exemplar+Confirmarea de primire la înapoierea ei cu semnătura destinatarului și aștepți liniștit acasă timp de 30 de la primirea/înregistrare la destinatar).Vreau și eu să-l văd pe acel polițist sau orice funcționar al unei instituții că mai ”rupe” în sâc în fața mea acea plângere.După expirarea celor 30 de zile : chemată instituția în judecată (urmează ta-tam-ul) și câștigarea procesului : tragerea la răspundere a vinovatului.Dacă biata femeie depunea ceea ce am întrebat-o eu mai sus : se găsea cineva s-o ajute.Ia să-i fi plâns Primului-Ministru : imposibil să nu fi ajutat-o, să nu fi putut un procuror să pună ordine în abuzurile acelui polițist ce i-a ”rupt” plângerea în fața dumneaei ?! nu înțeleg în ce localitate se petrec acele acte de tip mafiot ?! Polițistul acela avea șefi : un alt polițist sau procurorul (la plângerea acelei femei). Dar Președintele României ?! Pt ce-l plătim pe omul acela ? Ce sau pe cine de fapt conduce ? Dar ministrul de Interne ?!
Cât privește acea femeie de la dvs., e și vina sătenilor, a preotului, a primarului a societății noastre capitalist-sălbatice și a ei personal.Cineva în Țara Românească trebuie să ne protejeze : Statul Român.

Alte discuții în legătură

Dupa ce a primit amenda, continua cu violentele CYBORG CYBORG Buna seara! Zice asa \\"ART. 180 Lovirea sau alte violenţe (1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu ... (vezi toată discuția)
Trimitere în judecată poliția română lucian75 lucian75 Buna ziua ,care este procedura ptr trimitere în judecată a Poliției Române ptr asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni ? In timp ce toată ... (vezi toată discuția)
Drepturile asociatiei de proprietari in domeniul convietuirii sociale CYBORG CYBORG Buna seara! Ce puteri (\\"drepturi\\" legale) are o asociatie de proprietari (la bloc) asupra unui proprietar care nu respecta regulile de convietuire ... (vezi toată discuția)