avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate danam82

Activitate danam82

Buna ziua v-as ruga sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea situatie: locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje proprietara de la et. 4 a facut izolatia si ne-a dat in judecata pentru plata aceasteia. Acum ea doreste sa vanda apartamentul. In caz de plata a lucrarilor pentru izolatie acestea cui se va face?actualei proprietare sau celor ce vor cumpara? Va multumesc!
Răspuns la discuția CCC
Va multumesc!
Răspuns la discuția Contract comodat
Multumesc pt rasp!
Discuție CCC
Buna seara! In timpul concediului crestere copil poti sa te inscrii la o postliceala?are importanta ca in ccc a intrat din somaj?multumesc
Se poate face act de vanzare-cumparare pentru un autoturism dar numerele de inmatriculare sa ramana pe numele proprietarului facandu-se un contract de comodare pentru acestea. Multumesc!!!
Răspuns la discuția Internare in timpul somajului
Trebuie doar sa duc biletul de iesire. Nu sunt in concediu medical pentru ca am beneficiat deja de cele 90 de zile. Si acum nu am concediu nici pe perioada spitaluzarii nici dupa aceea.
Răspuns la discuția Internare in timpul somajului
Nu mai pot lua concediu medical pentru ca am beneficiat de zilele ce se pot acorda pentru ca am probleme de sanatate si mai mult am stat in spital internata. Si de data aceasta corespunde data externarii cu data vizarii somajului este vreo problema? Va multumesc de raspunsuri
Buna ziua as dori sa va cer sfatul in privinta unei probleme. Sunt in somaj si trebuie sa merg in fiecare luna sa semnez pentru el. Luna asta am fost internata in spital si data externarii coincide cu data la care trebuie sa merg sa semnez. Este vreo problema? Mentionez k nu mi s-a acordat concediu medical nici pe perioada spitalizarii nici dupa externare. Va multumesc mult.
Buna ziua as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul prenatal in timpul somajului. Sunt insarcinata in luna a 7 a si cand pot sa -mi depun concediul prenatal.trebuie sa mi-l dea dr de fam sau dr care imi monitorizeaza sarcina? Acest concediu imi intrerupe somajul? Si cum se calculeaza avand in vedere ca eu iau somaj dupa ce am absolvit facultate de stat la zi adica 250 de lei lunar? Va multumesc.
Răspuns la discuția Pensie Alimentara.
Va multumesc pentru raspunsuri.