avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Activitate twisterbite

Activitate twisterbite

Răspuns la discuția Contract abuziv
Cursurile incep de astazi, nu le-am pierdut inca. Doar ca mi-am dat seama consultand alte pareri ca diploma pe care o voi primi la final nu are nicio valoare in fata unui potential angajator si vroiam sa reziliez contractul. Problema e ca nu am citit ce implica acest lucru de la inceput pentru ca nu m-am asteptat sa fie ahtiati dupa bani din prezentarea pe care o au pe site-ul principal. Am platit doar prima rata, insa nu vreau sa continui sa le platesc.
Mai ales ca foarte multe persoane s-au plans pe forumuri despre competentele pe care le posed ca si companie ce ofera consultanta si informare IT.
Răspuns la discuția Contract abuziv
Pai in contract rezilierea se refera la plata integrala a studiilor. Le-am trimis mail intreband ce pot face si mi-au spus ca daca nu se respecta contractul, dosarul va fi trimis in instanta. Interesant este totusi ca le-am propus varianta inlocuirii mele cu o alta persoana care sa urmeze cursurile si au fost de acord in ideea de a "ma ajuta", doar ca sunt silita sa gasesc eu aceasta persoana.
Ideea e ca da, am semnat contractul mai mult in graba si ulterior, interesandu-ma de ceea ce implica, am ajuns la concluzia ca respectivele cursuri nu sunt viabile in niciun fel.
Contractul a fost formulat in asa fel incat sa aiba castig in instanta si sa sileasca persoana care l-a semnat sa le plateasca suma integral.
Ce se poate intampla daca refuz sa platesc? Ma pot duce la protectia consumatorului in cazul in care nu mai doresc utilizarea serviciilor?
Nu am deschis nimic primit de la ei, totul e inca sigilat.
Discuție Contract abuziv
Buna ziua,
Am semnat un contract cu o firma care ofera cursuri IT si in contract stipuleaza ca daca doresc incheierea serviciilor, trebuie sa platesc suma integrala, indiferent daca beneficiez sau nu de respectivele cursuri.
Nu mai doresc sa continui, se poate face ceva in legatura cu asta?
Ce se intampla daca refuz sa platesc si nu le utilizez serviciile?