avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate tommymd

Activitate tommymd

nu este fibra optica, este alta tehnologie. Totusi, din punctul meu de vedere, am acelasi abonament ca ceilalti, platesc la fel, doar ca primesc mai putin decat ceilalti, si asta se intampla din cauza furnizorului. Acesta, in conditiile date nu are nici un interes sa-si imbunatateasca infrastructura pentru ca oricum ia aceeasi bani, chiar daca mie imi furnizeaza 8 mega si la altii 100.
Buna ziua!
Imi cer scuze daca mai exista aceasta discutie dar atat de rau merge internetul incat mi-ar lua cateva zile sa parcurg subiectele.
Am abonament la internet de la R......com. Pana de curand mergea binisor, dar acum merge greu. Am inceput sa ma interesez despre problema. Abonamentul meu este cel mai mare care poate fi achizitionat de la ei. In oferta lor este de 100 Mbps. Mai jos in specificatii scrie ca poate varia in functie de ce tehnologie este in zona de domiciliu. Bineinteles ca la mine este este de doar 8 Mbps. Este normal ca eu sa platesc acelasi abonament cu cineva din Bucuresti de exemplu, care beneficiaza de fibra optica si are 100 Mbps? Eu consider asta discriminare si in consecinta am gasit asta.

ORDONANŢÃ Nr. 137 din 31 august 2000
privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare

ART. 2

(4) Orice comportament activ ori pasiv care, prin efectele pe care le generează, favorizează sau defavorizează nejustificat ori supune unui tratament injust sau degradant o persoană, un grup de persoane sau o comunitate faţă de alte persoane, grupuri de persoane sau comunităţi atrage răspunderea contravenţională conform prezentei ordonanţe, dacă nu intră sub incidenţa legii penale.

As putea sa fac ceva in acesta privinta? Ma deranjaza faptul ca platesc enorm pentru un internet care merge mai rau decat pe telefon.

Va multumesc anticipat pentru timpul acordat .