Buna ziua,vrau sa stiu care imi sunt drepturile si ce cai de atac pot folosi pentru un domn politist!Totul s-a intamplat azi 06.11. cand eu treceam neregulamentar strada,m-a vazut un organ al politiei si mi-a cerut s trec pe marginea drumului,toate bune si frumoase,se da jos din masina cu procesul verbal in mana(pregatit) nici nu se legitimeaza imi cere direct buletinul.il inmanez se duce in logan sta 5 minute coboara si imi zice ca amenda este de 70 ron si trebuie sa semnez procesul verbal(eu mi-am recunoscut greseala),dar nu am vrut sa semnez si i-am zis ca nu ma poate obliga nimeni sa semnez procesul!De aici totul a luat-o razna!NU L-AM JIGNIT CU NIMIC!Doar l-am intrebat la modul prietenesc CE AI?A inceput s-a zica ca nu asa se vorbeste cu un politai si a inceput s-a ma faca taran si prost educat!!!!Auzind ce imi zice i-am cerut sa se legitimeze dar nu a vrut si a plecat cu scart lasandu-ma balta!!Vreau sa stiu daca pot depune contestatie impotriva acestui domn politai!!!Va multumesc