avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate danyel_andrey87

Activitate danyel_andrey87

Răspuns la discuția autentificare acte notariat
sunt datorii si s-a efectuat apatamentarea la notar si la oficiu..deci un imobil s-a apartament in doua apartamente, au rezultat 2 cf-uri
Buna! in cazul efectuarii unei apartamentari la notar, s-au autentificat actele fara certificat fiscal si s-au depus la oficiul de cadastru, cine raspunde...notarul sau/si proprietarul?
Răspuns la discuția Nedeclarare TVA - persoane fizice
inca cateva lamuriri, va rog...creanta fiscala s-a realizat in anul 2011, deci prescriptia incepe incepand cu 01.01.2012 pana in 31.12.2016, din 01.01.2017...deci prescriptia incepe chiar daca finantele nu s-au sesizat, n-au descoperit nedeclararea, pt ca oricum e o fapta, nedeclararea...pt vanzarea unor apartamente intre persoane fizice, cat este TVA-ul, 24 sau 5%? si se plateste TVA pe toata suma sau pe diferenta dintre plafon si total? multumesc anticipat!
Buna! daca nu te declari pentru platirea TVA-ului la persoane fizice, in urma realizarii catorva tranzactii imobiliare cu caracter continuu intr-un singur an, depasind plafonul de 35.000 euro, incepand cu 1 ianuarie a urmatorului an creantei fiscale incepe termenul de prescrie si 5 ani e termenul?...chiar daca nu s-a primit niciun titlu executor...exista TVA de 5%? multumesc anticipat!